ontsmettingsgel en mondmasker

Al onze winkels zijn terug open! Om het volledige verkoopproces zo veilig en vlot mogelijk te maken voor jou en onze verkoopadviseurs hebben we enkele veiligheidsmaatregelen genomen. Benieuwd wat die zijn? Lees dan zeker verder!

Bij het binnenkomen van de winkel vragen we om je handen te ontsmetten met ontsmettende handgel. Daarnaast bieden we iedereen de mogelijkheid een mondmasker en handschoenen aan te doen. Heb je er zelf geen bij? Dan hebben wij er voor jou voorzien.

Onze verkoopadviseurs ontsmetten hun handen doorlopend en zorgen ervoor dat ook alle oppervlakken ontsmet zijn. Daarnaast geven ze uitleg vanop gepaste afstand en raken ze niets aan dat jij ook aanraakt zonder eerst hun handen te ontsmetten.

Een matras of een kussen moet je natuurlijk kunnen testen. Daarom hebben we voor extra matras- en kussenbeschermers gezorgd. Rond elke matras in de winkel zit een extra beschermer.

Daarnaast krijg je ook een persoonlijke matras- en kussenbeschermer die je kan meenemen van bed naar bed. Zo kom je nooit in contact met iets dat door een andere klant is aangeraakt. De matrasbeschermers worden gereinigd en gaan in quarantaine na elk gebruik. Je kussenbeschermer is herbruikbaar en mag je meenemen naar huis.

Voor het kiezen van een hoofdkussen, kan je nog steeds gebruik maken van de testprogramma’s die Technogel en Tempur aanbieden. Dat wil zeggen dat je kussens tot 2 weken thuis kan testen. De testkussens die terug naar de winkel gebracht worden, worden vier dagen in quarantaine geplaatst en de hoezen worden gewassen voor ze terug uitgeleend kunnen worden. Kussens van andere merken kunnen enkel in de winkel (met extra beschermers) getest worden.

Ten slotte hebben we ook de toonbank en kassa’s extra veilig ingericht zodat je zonder zorgen je bestelling kan afronden. Er werden plexischermen geplaatst zodat je ver genoeg zit van onze verkoopadviseurs. We vragen om betalingen zo veel mogelijk met betaalkaarten af te handelen. Om de betaalterminals proper te houden, werden wattenstaafjes voorzien.

Ook bij het buitengaan van de winkel, kan je gebruik maken van onze ontsmettende handgel.