Acquire

Tempur Symphony Hoofdkussen 63 x 43

Tempur Symphony Hoofdkussen 63 x 43

Op voorraad
Productcode
tempur-symphony
Tempur Symphony Hoofdkussen 63 x 43

Tempur Symphony Hoofdkussen 63 x 43

Vanaf € 97,30 Normale prijs € 139,00

Test dit product zelf uit!
Kom langs in één van onze winkels.

Gratis levering aan huis

Al meer dan 10 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

 • Uniek design met twee verschillende zijdes
 • Zachter TEMPUR materiaal voor meer comfort

TEMPUR materiaal met een zachtere formule harmoniseert perfect met het unieke tweezijdige ontwerp van het Symphony kussen.

Gevoel: medium - stevig

 • Beschikbare afmetingen
  S - 63 x 43 x 11
  M - 63 x 43 x 12,5
  L - 63 x 43 x 14
 • Materiaal hoes
  78% katoen, 19% polyester, 3% elastaan
 • Hoes te verwijderen of te wassen

Het voordeel van het Symphony hoofdkussen

Dit ontwerp biedt twee kussens ineen. De ene zijde maakt het mogelijk uw schouder tegen het kussen te zetten, waardoor slapen op de zij comfortabel is. De andere zijde heeft licht gebogen zijkanten, wat zorgt voor ondersteuning van uw hoofd en nek wanneer u op uw rug slaapt. 

De juiste keuze

Het TEMPUR Symphony hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het  kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen.

TEMPUR wordt met behulp van milieuvriendelijke en bacterie verminderend bestanddeel geproduceerd. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en schimmels verminderd. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. 

De hoes van een TEMPUR hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C (met uitzondering van de hoes van het Cloud Hoofdkussen, deze kan tot 40°C gewassen worden).

tempur symphony

Product Details

Prijs niet cumuleerbaar met andere acties