Menu

Kussen SwissSleep Amber

Kussen SwissSleep Amber

Kussen SwissSleep Amber

Kussen SwissSleep Amber

Op voorraad
Productcode
c6b68ab53b90ed
Waardering:
95 % of 100
Vanaf € 15,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

De vulling van het kussen

Het hoofdkussen Amber heeft een vulling van holle gesiliconiseerde polyester vezels. Polyester vezels hebben flink wat voordelen: ze zijn licht, duurzaam, volumineus, kunnen makkelijk gewassen worden en zijn relatief goedkoop. Het bijzondere aan de vulling van dit kussen is dat deze bestaat uit gesiliconiseerde polyester holle vezels. Door middel van een speciaal proces werd op de vezels een siliconelaagje aangebracht waardoor de vulling vormvast is en minder schuift. Ideaal dus als je vaak van houding verandert tijdens je slaap. Polyester vulling is ademend. Dit betekent dat het geen vocht opneemt maar dit naar buiten stuurt zodat het verdampt wordt. Het grote voordeel hiervan is dat transpiratie geen vlekken achterlaat op de tijk van het hoofdkussen.

Anti-allergische eigenschappen

Omwille van zijn ventilerende eigenschappen wordt polyester aanbevolen bij huisstofmijt allergie en luchtwegaandoeningen. Nog een pluspunt bij de bestrijding van huisstofmijt en bacteriën is dat polyester makkelijk gewassen kan worden.

Tijk van 100% ultra fijn polyester

Ook de tijk van het Hoofdkussen Amber bestaat uit fijn polyester. De tijk heeft een anti-pilling behandeling ondergaan waardoor er geen bolletjes komen vast te zitten op de hoes door wrijving. Dankzij de antipilling behandeling blijft de tijk van het kussen langer mooi en slijt het niet zo vlug, ook niet als het kussen vaak wordt gewassen. Het hoofdkussen Amber mag trouwens op 60° gewassen worden.

image_c6b68ab53b90ed_10_fb60dc85185f5dcd1fd0b3d7b1015f45.jpeg

Product Details

Op zoek naar een anti-allergisch comfortabel hoofdkussen voor een zachte prijs? Het hoofdkussen Amber is zeker een goede keuze.

De vulling van het kussen bestaat uit polyester vezels die bekend staan om hun zachtheid en anti-allergische eigenschappen.

Klantenreviews

Kussen SwissSleep Amber

4.75 op 5
95%
20 Reviews
 1. Kristien Waerniers
  100%
  Kussen SwissSleep Amber
  Snelle levering en goede kwaliteit
 2. Lien Van Eeghem
  100%
  Kussen SwissSleep Amber
  goede kwaliteit, de nachtrust is verbeterd door het slapen op nieuwe kussens
 3. cuylle roni
  100%
  Kussen SwissSleep Amber
  alles was perfect en goei gerief

Jouw vraag gaat over

Kussen SwissSleep Amber

Kussen SwissSleep Amber

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!