Menu

Technogel Deluxe Hoofdkussen 66 x 42

Technogel Deluxe Hoofdkussen 66 x 42

Op bestelling
Productcode
technogel-deluxe-kussen
Technogel Deluxe Hoofdkussen 66 x 42

Technogel Deluxe Hoofdkussen 66 x 42

Vanaf € 165,00 Normale prijs € 175,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 10 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Een veelzijdige, matige hoogte in een klassieke vorm, voor een verfrissend bedkussen voor mensen met smalle tot medium lichaamsbouw die op hun rug , zij of buik (enkel voor de lagere modellen) slapen.

Geniet van koel comfort en uitzonderlijke steun met een klassiek gevormd kussen! De Deluxe biedt een veelzijdige optie met middelhoog profiel voor mensen met een smalle tot medium lichaamsbouw die op hun rug of zij slapen—en mensen die soms wisselen tussen deze twee posities.

De gepatenteerde gel van Technogel is naadloos versmolten met een basis in traagschuim in een innovatief nieuw ontwerp dat in harmonie is met uw lichaam en de ultieme diepe slaap mogelijk te maken. Maar, voelen is geloven. Zoek een erkende verkoper van Technogel®-kussens en ga langs bij een winkel in uw buurt om iets te ontdekken dat uitzonderlijker is dan de rest.

  • Technogel versmolten met traagschuim
  • Superieure drukverlichting 
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos
  • Garantie: 2 jaar + 1 jaar indien geregistreerd

Veelzijdig voor mensen die veel rollen in hun slaap

Een veelzijdige optie voor smalle tot medium gebouwde mensen die op hun rug of zij slapen en mensen die wisselen tussen de twee (zelfs mensen die soms op hun buik belanden)!

Comfortabele matige hoogte

Past zich aan als water maar biedt de steun van een vaste materie. Technogel® reageert op een unieke manier op uw lichaam om druk te verlichten. Dat maakt van dit kussen een verfrissend bedkussen in een klassieke, comfortabele vorm.

Zachte, afneembare hoes met rits

Laat het “winterovertrek” met rits zitten voor meer gezelligheid of neem het weg om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen laten wegvloeien.

Verbeterd ademend en koelend effect

Een ontwerp waarvoor een patent werd aangevraagd met een reeks luchttunnels van boven tot onder, die ervoor zorgt dat de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® ondersteund wordt, zodat u koel, comfortabel en diep in slaap blijft.

Ergonomische steun

Alle Technogel®-kussens zijn ergonomisch gevormd, om uw hoofd, hals en ruggengraat op één lijn te houden. Stem de vorm en hoogte af op uw slaappositie en schouderbreedte om te weten welke precies bij u past.

Product Details

Geniet van een diepere slaap

Jouw vraag gaat over

Technogel Deluxe Hoofdkussen 66 x 42

Technogel Deluxe Hoofdkussen 66 x 42

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!