Menu

Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat

Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat

Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat

Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat

Bestel vandaag - levering binnen 8 tot 10 weken
Productcode
9e30fd8a1429dd
Waardering:
90 % of 100
Vanaf € 109,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Vandaag de dag brengen we veel tijd zittend door. We werken van 9 tot 5 aan ons bureau of rijden kilometers lang met de wagen. Heb je er ooit al even bij stilgestaan hoeveel druk er tijdens het zitten wordt uitgeoefend op je lenden en je onderrug? De zitkussens uit de Technogel Seatpad Collectie ondersteunen een ideale lichaamshouding tijdens het zitten en bieden ergonomisch comfort voor je onderrug en staartbeen. 

Ergonomische ondersteuning bij het zitten

Het Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat is ontworpen om de wervelkolom, het staartbeen en de tussenwervelschijven te ontlasten. Technogel in een innovatief gel-torenontwerp op een basis van premium traagschuim zorgt ervoor dat je altijd in een ergonomische, anatomisch correcte houding zit. Dit vermindert de druk op het staartbeen, ondersteunt de dijen en bevordert een gezonde zithouding, zodat je minder pijn hebt als je langdurig in dezelfde houding moet zitten.

Overal een ergonomisch zitcomfort

Het Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat heeft een klassiek en stijlvol design en je kunt het makkelijk overal met je meenemen. Het zitkussen past perfect op keuken- of eetkamerstoelen, kantoorstoelen en je kunt het zelfs in de wagen gebruiken.

Een gezonde keuze

Technogel is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder schadelijke oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting onder invloed van temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zacht-vaste gel die altijd verfrissend aanvoelt.

Hoes uit Cordura

Cordura-stoffen zijn lichte maar heel stevige stoffen die bestand zijn tegen een langdurige en zware belasting. De hoes van het Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat biedt het kussen een extra bescherming. Je kunt de hoes makkelijk afritsen en in de wasmachine wassen voor een altijd hygiënisch schone zitomgeving.

image_9e30fd8a1429dd_2_a905a84174aaf4852770908815294a4b.jpg

Product Details

 • Technogel in een innovatief gel-torenontwerp op een basis van premium traagschuim
 • Ontlastende ondersteuning tijdens het zitten
 • Vermindert de druk op het staartbeen
 • Ondersteunt de dijen
 • Bevordert een correcte zithouding
 • Makkelijk mee te nemen voor onderweg
 • Drukverlagend

Klantenreviews

Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat

4.5 op 5
90%
2 Reviews
 1. Christel Bergen
  80%
  Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat
  Ben tevreden over dit zitkussen.
 2. Davy Van Damme
  100%
  Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat
  Het zit heel comfortable en neemt heel veel druk weg op de dimensions en het staartbeen. Ik gebruik het elke dag en na drie maanden werkt het nog als nieuw. Heel tevreden over het product.

Jouw vraag gaat over

Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat

Zitkussen Technogel Seat Pad - Flat

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!