Tot 365 dagen omruilen? Het kan!

Stel je voor: na zorgvuldig informeren, testen en kiezen, blijkt je gekozen matras na aankoop toch te zacht of net niet zacht genoeg. Bij Sleepworld vinden we dat iedereen een matras verdient die perfect bij zijn of haar lichaam past.

Wanneer je dus bij ons een matras gekocht hebt waarvan de stevigheid uiteindelijk toch niet helemaal bij jouw lichaam blijkt te passen, zullen we er alles aan doen om je toch aan een goede nachtrust te helpen. Zo geven we je de kans om de kern van je matras om te ruilen voor een zachtere of stevigere variant tot 120 dagen na leverdatum. Op die manier kan je zonder zorgen en zonder twijfels in de winkel je beslissing maken.

Voor de extreme twijfelaars hebben we zelfs nog beter nieuws: de Insider topper van de Sanagel Insider matras kan je zelfs tot 365 dagen na aankoop omruilen voor een topper die uit een ander materiaal samengesteld is. Dit komt omdat de Sanagel Insider is afgewerkt met een losse topper die uit de matras geritst kan worden. Op die manier stel je helemaal zelf de matras samen die het beste bij jouw lichaam en slaapprofiel past.

Sanagel Insider matras
> Sanagel met Viscogel insider

Hoe gaat onze omruilgarantie in z’n werk? Wanneer je binnen de testperiode van 120 dagen ontdekt dat je toch niet de juiste matras hebt gekozen, neem je best zo snel mogelijk contact met ons op. Vanuit de winkel helpen we je dan om te bepalen of een andere stevigheid het probleem zou oplossen.

Daarna komt onze servicedienst volledig gratis bij je thuis langs om de kern van je matras om te ruilen voor een zachtere of stevigere variant. Let wel op: het gaat enkel om een kernwissel; de hoes van je matras blijft wel behouden.

Technogel Matras

Onze omruilgarantie van 120 dagen is geldig op bepaalde matrassen van de merken Technogel, Sanamed, Sleepy, en de SwissSleep 2000-reeks. Tempur geeft je een omruilgarantie van 90 dagen. De testperiode van de Insider topper van een Sanagel Insider zelfs nog langer. Na aankoop van deze matras, heb je 365 dagen tijd om de topper om te ruilen!