FolderACTIEVOORWAARDEN

De actie loopt van 1 februari 2020 t.e.m. 29 februari 2020 en is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

De gratis artikelen:

  • Bij aankoop van een tweepersoonsmatras t.w.v. minstens €899 krijgt de klant een €125 om te besteden in de winkel. Bij aankoop op de webshop wordt een waardebon t.w.v. €125 opgestuurd naar het thuisadres van de klant. Bij aankoop in de winkel kan de klant zelf kiezen waaraan hij dit bedrag besteedt. Het aankoopbedrag is niet omzetbaar in korting, kan niet terugbetaald worden en is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Bij aankoop van een boxspring t.w.v. minstens €1499 krijgt de klant de Bongobon ‘Suite & champagne’ cadeau. De Bongobon wordt opgestuurd naar het thuisadres van de klant of wordt rechtstreeks meegenomen uit de winkel. De waarde van de Bongobon is niet omzetbaar in korting, kan niet terugbetaald worden en is niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Bij aankoop van een boxspring t.w.v. minstens €2399 krijgt de klant de Bongobon ‘3 magnifieke dagen in Europa’ cadeau. De Bongobon wordt opgestuurd naar het thuisadres van de klant of wordt rechtstreeks meegenomen uit de winkel. De waarde van de Bongobon is niet omzetbaar in korting, kan niet terugbetaald worden en is niet cumuleerbaar met andere acties.

Indien de klant afziet van zijn aankoop wordt de waarde van de Bongobon/waardebon afgehouden van het terug te betalen bedrag. Eén bon per leveradres.


BoxenMatrassenBodemsKussensDekbedden