Menu

Matrasbeschermer SmartSleeve® Premium - Waterproof

Matrasbeschermer SmartSleeve® Premium - Waterproof

Matrasbeschermer SmartSleeve® Premium - Waterproof

Matrasbeschermer SmartSleeve® Premium - Waterproof

Op voorraad
Productcode
525ea5b8a513c4
Vanaf € 151,20 Adviesprijs € 189,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Een combinatie van 3 technologieën

Een Smartsleeve® matrasbeschermer is ademend, hygiënisch en vocht regulerend, waardoor deze een totaal oplossing biedt voor een goede nachtrust. SmartSleeve® combineert drie toptechnologieën die de optimale voorwaarden voor een goede nachtrust bieden: Cairfull, Purotex en Adaptive.

Cairfull is een revolutionaire 3D-technologie met een luchtlaag tussen 2 textiellagen. Deze zorgt voor een ventilatie, waardoor een droge en gezonde slaapomgeving wordt gecreëerd. Deze luchtlaag verdeelt ook de warmte gelijkmatig over het volledige slaapoppervlak.

De Purotex-technologie maakt gebruik van actieve probiotica om blootstelling aan allerlei schadelijke micro-organismen te beperken. De hoeveelheid allergenen neemt tot 96% af, waardoor je altijd in een frisse en hygiënische omgeving slaapt.

De Adaptive-technologie zorgt ervoor dat de matrasbeschermer reageert op temperatuurschommelingen. Hoe warmer je lichaam krijgt, des te sneller vocht verdampt. Deze verdamping vermindert vochtigheid en heeft een verkoelend effect, waardoor je lekker droog en koel slaapt.

Interessant om weten is dat een Smartsleeve® matrasbeschermer werd ontwikkeld om na gebruik gerecycled te worden.

Past perfect rond elke matras - waterproof

De Matrasbeschermer Smartsleeve® Premium – Waterproof is een luxueuze matrasbeschermer die je matras omhult met zijn slimme en innovatieve ontwerp. Wat deze matrasbeschermer zo uniek maakt, is de combinatie van functionaliteit en verfijning. De elastische zijkanten zijn het geheim achter een perfecte pasvorm. Of je nu een matras hebt van standaardafmetingen of een afwijkende maat, deze matrasbeschermer past zich moeiteloos aan en omhult je matras als een tweede huid. De Matrasbeschermer Smartsleeve® Premium - Waterproof is niet zomaar een matrasbeschermer. Het is een premium product dat is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen: comfort, bescherming, stijl en gemak. De Smartsleeve® Premium - Waterproof heeft een waterdichte folie aan de achterkant. Deze Waterproof-versie houdt alle vloeistoffen tegen, zodat je matras droog en schoon blijft. Dus waarom compromissen sluiten? Geef jezelf de slaapervaring die je verdient! 

image_525ea5b8a513c4_2_ea13015b779f8a2040e8ce1d089448d2.jpg

Product Details

  • Ademend, hygiënisch en vocht regulerend
  • Waterproof
  • Combinatie van 3 technologieën
  • Met elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Wasbaar tot 40°, mag niet in de droogkast
  • Duurzaam: kan na gebruik gerecycled worden

Jouw vraag gaat over

Matrasbeschermer SmartSleeve® Premium - Waterproof

Matrasbeschermer SmartSleeve® Premium - Waterproof

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!