Menu

Matras SwissSleep Superflex - Latex

Matras SwissSleep Superflex - Latex

Matras SwissSleep Superflex - Latex

Matras SwissSleep Superflex - Latex

Op voorraad
Productcode
439699a23d6632
Vanaf € 379,00 Adviesprijs € 399,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt! De Matras SwissSleep Superflex – Latex biedt een medium ligcomfort, ideaal voor een ideale balans tussen veerkracht en zachtheid.


Pocketveren (300 per m²)

De kern van de Matras SwissSleep Superflex – Latex bestaat uit 300 pocketveren per vierkante meter. Pocketveren zitten elk afzonderlijk ingekapseld in een eigen 'zakje' van stof, wat zorgt voor een perfecte combinatie van flexibiliteit en stabiliteit. Elke veer reageert onafhankelijk op de druk die wordt uitgeoefend, waardoor een pocketveren matras zich perfect aanpast aan de contouren van je lichaam. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.

pocket matras superflex latex L
 
pocket matras superflex latex detail

5 Comfortzones

De SwissSleep Superflex – Latex concentreert zich qua ondersteuning op de drie belangrijkste zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Deze zones vind je ook terug in het onderste gedeelte van de matras waar ze je boven- en onderbenen ondersteunen. Een ondersteuning van al deze zones van het lichaam is belangrijk, omdat zo onder meer je ruggengraat in een optimale positie blijft. Hoe je ook slaapt, elke zone is ontworpen om specifieke drukpunten te verlichten en optimale ontspanning te bieden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring, waarbij je geniet van gepersonaliseerd comfort op maat.


Toplaag uit Latex

Latex is een natuurlijk product dat een ongekende veerkracht biedt en zo een perfecte balans vormt tussen ondersteuning en zachtheid. Een van de belangrijkste voordelen van latex is de uitstekende drukverdeling. De Matras SwissSleep Superflex – Latex past zich moeiteloos aan je lichaamscontouren aan, waardoor elk deel van je lichaam individuele ondersteuning krijgt. Dit resulteert niet alleen in een ongelooflijk comfortabele slaap, maar ook in het verminderen van drukpunten, wat essentieel is voor een gezonde nachtrust.

 
image_439699a23d6632_2_619d1cb2a61f3dfac4ae7c30a6a543ba.jpg

Product Details

  • Pocketveren matras met 300 veren per m²
  • Met 5 comfortzones
  • Toplaag: Latex
  • Hoogte: 21 cm
  • Medium ligcomfort
  • 4 Seizoenen matras met dubbel gevoerde afritsbare, wasbare hoes met Aegis anti-allergische eigenschappen
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • 5 jaar garantie op de matraskern

Jouw vraag gaat over

Matras SwissSleep Superflex - Latex

Matras SwissSleep Superflex - Latex

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!