Menu

Matras SwissSleep 2000 - Visco

Matras SwissSleep 2000 - Visco

Matras SwissSleep 2000 - Visco

Matras SwissSleep 2000 - Visco

Op voorraad
Productcode
1f209b48184b2e

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt!

Elektro-thermische geharde micropocketveren (500 per m²)

De kern van de Matras SwissSleep 2000 – Visco bestaat uit elektro-thermische geharde micropocketveren. Dit zijn met precisie vervaardigde veren die elektro-thermisch werden behandeld. Dit zorgt voor duurzaamheid en biedt een sublieme ondersteuning aan je lichaam. Met maar liefst 500 van deze micropocketveren per vierkante meter ervaar je de perfecte balans tussen veerkracht en zachtheid, waardoor de matras zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Of je nu de voorkeur geeft aan een medium of stevig ligcomfort deze matras biedt je de mogelijkheid om de perfecte ondersteuning te kiezen voor je persoonlijke slaapvoorkeur. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.

wissSleep 2000 HDV2  Micropocketveren matras R
 
wissSleep 2000 HDV2  Micropocketveren matras detail

Toplaag uit Visco-traagschuim

Visco, ook wel bekend als traagschuim, reageert op de warmte van je lichaam en past zich aan je contouren aan, waardoor het gevoel ontstaat dat de matras speciaal voor jou gemaakt werd. Het verdeelt gelijkmatig de druk over je lichaam, waardoor je spieren ontspannen en je gewrichten zich kunnen overgeven aan de rust die ze verdienen. Het biedt uitstekende ondersteuning aan lichaamsdelen die dat het meest nodig hebben, zoals je schouders, heupen en rug. Dit maakt de Matras SwissSleep 2000 - Visco ideaal voor als je op zoek bent naar verlichting van drukpunten en een gezonde uitlijning van je wervelkolom tijdens je slaap. Een ander voordeel van Visco is de bewegingsisolatie. Als je een ongestoorde nachtrust waardeert, zul je blij zijn te weten dat traagschuim de impact van bewegingen minimaliseert. Dus, zelfs als je partner 's nachts veel beweegt, zul je daar nauwelijks iets van merken.

 

7 Comfortzones

Zeven comfortzones vormen een doordacht ontwerp dat verschillende delen van je lichaam uniek ondersteunt. Hoe je ook slaapt, elke zone is ontworpen om specifieke drukpunten te verlichten en optimale ontspanning te bieden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring, waarbij je geniet van gepersonaliseerd comfort op maat.

image_1f209b48184b2e_2_3db5064e7c8f9017d3171c41894fca0d.jpg

Product Details

  • Pocketveren matras met elektro-thermische geharde micropocketveren - 500 per m²
  • Met 7 comfortzones
  • Toplaag: Visco-traagschuim
  • Hoogte: 26 cm
  • 4 Seizoenen matras met afritsbare, wasbare hoes met Aegis anti-allergische eigenschappen en met 1 cm Visco extra in de banden van de hoes
  • Medium en stevige uitvoering verkrijgbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • 10 jaar garantie op de matraskern

Jouw vraag gaat over

Matras SwissSleep 2000 - Visco

Matras SwissSleep 2000 - Visco

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!