Menu

Kussen Sanamed Top Relax

Kussen Sanamed Top Relax

Kussen Sanamed Top Relax

Kussen Sanamed Top Relax

Bestel vandaag - levering binnen 9 - 11 weken
Productcode
fea0f7983be098
Waardering:
97 % of 100
Vanaf € 99,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Hoogwaardig Visco-elastisch traagschuim

Niets is zo vervelend als geen comfortabele slaaphouding vinden. ’s Nachts liggen woelen kan je heel wat stress bezorgen. Dankzij het Kussen Sanamed Top Relax ben je voorgoed van alle slaapstress verlost.

De vulling van hoogwaardig Visco-elastisch traagschuim zorgt ervoor dat je hoofd, je nek en je schouders perfect ondersteund worden. Deze ondersteuning is niet alleen belangrijk voor een ontspannende nachtrust maar vermijdt ook nek- en schouderklachten. Visco-elastisch traagschuim zorgt voor een zachte en natuurlijke ondersteuning in elke slaaphouding.

Hygiënisch slaapklimaat

Dankzij de lucht die in het traagschuim werd geperst beschikt het Kussen Sanamed Top Relax over een ventilerend vermogen. Zo blijft je kussen de hele nacht lekker droog. Dit geeft je niet alleen een comfortabel gevoel bij het slapen en ontwaken, maar is ook belangrijk bij allergieën. Hoe droger de slaapomgeving hoe beter je beschermd bent tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. De hoes van het kussen is makkelijk afneembaar en kun je wassen in de wasmachine. Ook dit draagt bij tot de anti-allergische eigenschappen van dit kussen.

image_fea0f7983be098_3_71b097a619f23bc13ab7ae3df968daea.jpg

Product Details

Op zoek naar een hoofdkussen dat je de hele nacht een perfecte ondersteuning biedt? Het Kussen Sanamed Top Relax volgt de natuurlijke positie van je rug- en nekwervels waardoor je de hele nacht door geniet van een zalige en ontspannende rust.

Klantenreviews

Kussen Sanamed Top Relax

4.85 op 5
97%
13 Reviews
 1. gino pauwels
  100%
  Kussen Sanamed Top Relax
  mijn aankoop van mijn kussen hebben ze de waarheid gezegd ze zijn heel zacht en fris te gelijk wij slapen er heerlijk op zou ze niet meer willen missen.
 2. Karine De Batselier
  100%
  Kussen Sanamed Top Relax
  Heb een bed gekocht en een relax hoofdkussen door voor sliep ik niet goed maar nu ik mijn springbox heb heb ik minder last van mijn rug en nek pijn dus slaap nu veel beter
 3. Johnny Jorissen
  80%
  Kussen Sanamed Top Relax
  Kussen beantwoordt aan vereisten, hetgeen ik zocht

Jouw vraag gaat over

Kussen Sanamed Top Relax

Kussen Sanamed Top Relax

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!