Menu

Hoofdkussen Tempur Symphony - SmartCool

Hoofdkussen Tempur Symphony - SmartCool

Hoofdkussen Tempur Symphony - SmartCool

Hoofdkussen Tempur Symphony - SmartCool

Op voorraad
Productcode
a497a296b2c790

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Tempur Hoofdkussens vormen zich onder invloed van je lichaamstemperatuur perfect naar de contouren van je hoofd, nek en schouders. Hierdoor worden je nek- en schouderspieren uitstekend ondersteund en ben je verzekerd van een goede nachtrust. Hoofdkussens met een vulling van Tempur verlichten nek-, schouder- en rugklachten.

Tempur materiaal voor uitzonderlijk slaapcomfort

Het Hoofdkussen Tempur Symphony – SmartCool is gemaakt van het unieke Tempur materiaal. Tempur is een visco-elastisch schuim dat ook vaak memory foam wordt genoemd. Dit materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren ’70 in het onderzoekscentrum van NASA. Het materiaal diende om astronauten te ondersteunen tegen de druk bij het opstijgen van de raket. Tempur verdeelt gelijkmatig de bewegingen en het gewicht van je lichaam en ‘onthoudt’ deze ook. Dit zorgt ervoor dat het hoofdkussen zich aanpast aan je lichaam en op die manier zorgt voor een perfecte ondersteuning van je hoofd en nek. De licht schuin aflopende, dubbelzijdige vorm van het Hoofdkussen Tempur Symphony - SmartCool is ideaal voor rug- en zijslapers. Het kussen werkt met je lichaam samen om je hoofd, nek en schouders de optimale houding te geven. Een kant van het hoofdkussen voelt aan als een traditioneel hoofdkussen en is ideaal voor als je op je rug wilt slapen ; de andere kant loopt schuin af en biedt extra ondersteuning als je op je zij ligt. Om aan je persoonlijke behoeften te voldoen is dit kussen verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat je van een echt goede nachtrust kunt genieten. Slapen op het Hoofdkussen Tempur Symphony – SmartCool voelt alsof het kussen speciaal voor jou werd gemaakt.

Hoes met SmartCool technologie

De innovatieve hoes met SmartCool technologie voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte. Zo blijf je fris en koel aanvoelen vanaf het moment dat je gaat liggen. Deze hoes is wasbaar tot 40 graden.

image_a497a296b2c790_2_8cc0525de07a25f540688d1ed62b34eb.jpeg

Product Details

  • Licht schuin aflopend, dubbelzijdig hoofdkussen
  • Medium stevigheid
  • Ondersteuning op maat
  • Ideaal voor rug- en zijslapers
  • Maat: 43 x 63 cm
  • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes
  • Hoes met SmartCool technologie - wasbaar op 40°

Jouw vraag gaat over

Hoofdkussen Tempur Symphony - SmartCool

Hoofdkussen Tempur Symphony - SmartCool

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!