Menu

Dekbedovertrek Little Monster - Unicone

Dekbedovertrek Little Monster - Unicone

Dekbedovertrek Little Monster - Unicone

Dekbedovertrek Little Monster - Unicone

Op bestelling
Productcode
a69cd268ad8996
Vanaf € 23,97 Adviesprijs € 39,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Hi! ik ben Ellis de eenhoorn

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, ik ben een unicorn! Met mijn favoriete roze ijsjes vlieg ik naar de regenboog en maak ik er een kleurrijke reis van. Wat is jouw lievelingskleur? Alles kan en mag in mijn wereld, ik zit vol met fantasie. Heb je zin in een nieuw avontuur? Spring maar op mijn rug met vleugels en we vliegen over de wolken naar je droomwereld, onder jouw licht roze dekbed. Dan eten we samen een ijsje!

100% katoen voor een comfortabele nachtrust

Je wilt toch ook dat je kleintje comfortabel en gezond slaapt? Het Dekbedovertrek Little Monster – Unicone is gemaakt van 100% katoen. Dankzij de ventilerende en vocht absorberende eigenschappen van katoen wordt een droge en gezonde slaapomgeving gecreëerd zodat je kleintje kan genieten van een comfortabele en zachte nachtrust. Daarnaast is katoen van nature uit een hypoallergene stof, wat betekent dat het weinig tot geen allergische reacties veroorzaakt.

Instopstrook met drukknopen

Het Dekbedovertrek Little Monster – Unicone heeft een instopstrook over de gehele breedte van 20 cm, zodat je het dekbedovertrek strak onder de matras kunt stoppen. Bovendien is de instopstrook voorzien van drukknopen wat ervoor zorgt dat het dekbed niet uit het dekbedovertrek kan glijden. Vooral handig als je kleintje net zo actief slaapt als het overdag speelt!

Little Monster kwaliteit

Deze Nederlandse fabrikant van beddengoed voor kinderen heeft als motto ‘Speel overdag als een klein monstertje en slaap ‘s nachts als een engeltje onder het duurzame beddengoed van Little Monster’. De doelgroep van Little Monster zijn kinderen van 4 tot 12 jaar die visueel zijn ingesteld en houden van grappige dieren en karakters. Daarnaast richt Little Monster zich op de ouders die de voorkeur geven aan een unieke, eigenzinnige doch rustige kinderkamer. De missie van Little Monster is om elk kind te voorzien van een kwalitatief goede nachtrust. Het bedrijf streeft ernaar een vrolijke en hoogwaardige textielcollectie te creëren met een grappige tekstuele twist. Doordat elk karakter een eigen verhaal heeft krijgt het kind een band met zijn of haar Little Monster vriendje en hoeft niet meer bang te zijn in het donker.

image_a69cd268ad8996_2_2c4d04c8ec1e1314247c105b2a084082.jpeg

Product Details

  • Voorzijde met fotoprint van Ellis de eenhoorn
  • Effen achterzijde
  • 100% Katoen - hypoallergeen
  • Instopstrook van 20 cm over de gehele breedte - met drukknopen
  • Wassen tot 40° – drogen op lage temperatuur
  • Kreuk- en strijkvrij

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Little Monster - Unicone

Dekbedovertrek Little Monster - Unicone

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!