Voor de opnames van Gert Late Night is Astrid Coppens, voorheen bekend als Astrid Bryan, van maandag t.e.m. donderdag te gast op de boot van Gert Verhulst en James Cooke. De heren waren ervan op de hoogte dat Astrid een moeilijke slaper is, dus zorgden ze samen met Sleepworld voor een gepaste oplossing.

Astrid kreeg een Sleepworld kussenmenu voorgeschoteld, zoals dit bij luxe hotelketens vaak gebruikelijk is. Het kussenmenu bestond uit 14 kussens en een slaapmasker. Een ruime keuze uit verschillende merken zoals Nomade, Technogel, SwissSleep, Tempur en Sanamed.

Astrid haar keuze viel al snel op de SwissSleep Ergo, een kussen dat ideaal is voor de zijslaper en is samengesteld uit drukverlagend NASA schuim. De overige kussens werden nog door James aangewend om een kussengevecht mee te lanceren, een uitstekende manier overigens om wat stoom af te blazen.

Zou jij net zoals Astrid kiezen voor de SwissSleep Ergo of gaat jouw voorkeur uit naar een iets steviger of klassiek kussen? Sleepworld heeft voor iedereen een kussen op maat, om het met de woorden van Astrid te zeggen: How cool is that?

#kussenmenu #sleepworld #swisssleep #ergo #astridcoppens #astridbryan #gertlatenight #jamescooke #gertverhulst