Menu

Kussen Terapy Uli

Kussen Terapy Uli

Kussen Terapy Uli

Kussen Terapy Uli

Op bestelling
Productcode
acc3566a8dfe3a

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Voor extra steun in je rug, onder je schouders en armen

De Uli armleuning is ergonomisch en biedt comfort in combinatie met andere zitzakken van Terapy. Het kussen kan voor extra steun zorgen in je rug, onder je schouders of je armen, zodat je altijd comfortabel relaxt.


Eindeloze mogelijkheden

Samen met Uli tover je de Zitzak Elly om tot een relaxte stoel. Wil je dubbel genieten? Maak dan met een of twee Uli’s in combinatie met de zitzak Baloo of de Dino een grote lounge of tweezitsbank. In de armen van dit zachte U-vormige kussen, kun je al je gedachten laten varen. Het Kussen Terapy Uli biedt net dat stukje extra steun in je rug, onder je schouders en armen. Je kunt Uli in bed of op de bank gebruiken, maar net zo goed meenemen als je op reis gaat en een lange rit of vlucht voor de boeg hebt. 

Uli terapy met kleurenwaaier
 
uli terapy groen

Met vulling van EPS-korrels

Alle zitzakken en kussens van Terapy zijn gevuld met EPS-korrels, ook wel: polystyreen bolletjes genoemd. Dit materiaal vormt de basisgrondstof van piepschuim. De EPS-korrels die bij Terapy worden gebruikt zijn niet gerecycled, waardoor de kwaliteit optimaal is. Door de vulling met EPS-korrels zorgt het Kussen Terapy Uli voor dat lekkere, zachte gevoel. Wordt je kussen te luchtig of is deze te zacht voor jou, dan kun je deze makkelijk bijvullen met nieuwe EPS-korrels.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Het Uli kussen is te bestellen in verschillende kleuren. De afritsbare hoes kun je in de wasmachine doen en is ook te vervangen wanneer je toe bent aan een andere kleur. Heeft je favoriete Kussen Terapy Uli vlekken, geen zorgen: rits er gewoon de buitenhoes af en gooi deze in de was op 30 graden.

image_acc3566a8dfe3a_5_fd202d29688c2a9cf422cdfa5d0a943c.jpg

Product Details

  • Veelzijdig klein kussen
  • Voor extra steun in je rug, onder je schouders en armen
  • Gevuld met EPS-korrels - navulbaar
  • Voor ergonomisch en comfortabel zitcomfort
  • Hoes wasbaar op 30°
  • Inhoud: 120 liter

Jouw vraag gaat over

Kussen Terapy Uli

Kussen Terapy Uli

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!