Menu

Kussen Terapy Uli

Kussen Terapy Uli

Kussen Terapy Uli

Kussen Terapy Uli

Op bestelling
Productcode
acc3566a8dfe3a

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

In de armen van deze warme koalabeer, kun je al je gedachten laten varen
Uli biedt net dat stukje extra steun in je rug en onder je schouders en armen.

  • Afmeting: 100 x 80 x 30 cm
  • Inhoud: 120 liter

Je kunt Uli in bed, op de bank of op de grond gebruiken en uiteraard in combinatie met een zitzak van de Terapy familie.

Multifunctioneel

Samen met Uli tover je Elly om tot een relaxte stoel. Wil je dubbel genieten? Maak dan met een of twee Uli’s in combinatie met onze knuffelbeer Baloo of onze dinosaurus Dino een grote lounge of tweezitsbank.

Zwanger

Ja, je hebt het goed gezien! Uli lijkt verdacht veel op een zwangerschapskussen. Door een klein beetje vulling uit de binnenhoes te halen, vormt Uli de ideale steun in bed. Negen maanden later doet deze trouwe koalabeer dienst als borstvoedingskussen.

Gooi het in de was!

Zoals je zult merken, zal er intensief gebruik worden gemaakt van de Terapy familieleden. Als er vlekken op de zitzak komen, kun je de buitenhoes er gemakkelijk afritsen. Was deze op 30 graden en geniet weer volop van Terapy.

Een nieuwe kleur

De hoezen zijn afritsbaar, wasbaar en beschikbaar in vijftien kleuren. Ben je toe aan verandering? Kies dan hier een nieuwe kleur.

Ergonomische zitzak

Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

image_acc3566a8dfe3a_4_e187f6002a6aedb335c00a8b2e5b16d8.jpg

Product Details

In het Uli kussen kun je al je gedachten laten varen. Uli biedt net dat stukje extra steun in je rug en onder je schouders en armen. Afmeting: 100 x 80 x 30 cm. Inhoud 120 liter

Jouw vraag gaat over

Kussen Terapy Uli

Kussen Terapy Uli

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!