Menu

Toby Terapy

Toby Terapy

Op bestelling
Productcode
toby-terapy
Toby Terapy

Toby Terapy

Vanaf € 99,95 Normale prijs € 109,95

Gratis levering aan huis

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Dit trouwe lid van onze Terapy familie kun je los gebruiken of ik combinatie met een van onze zitzakken.
Samen met Baloo of Dino vormt Toby een comfy drie- of vierpersoonsbank.

  • Afmeting: 160 x 25 x 25 cm
  • Inhoud: 120 liter

Deze "lieve olifantenslurf" is niet alleen in combinatie met onze zitzakken te gebruiken. Toby is ook een fijne aanwinst voor in bed. Lekker warm en zacht. Om tegen aan te kruipen, te omarmen of als extra kussen.

Gooi het in de was!

Zoals je zult merken, zal er intensief gebruik worden gemaakt van de Terapy familieleden. Als er vlekken op de zitzak komen, kun je de buitenhoes er gemakkelijk afritsen. Was deze op 30 graden en geniet weer volop van Terapy. Kijk hier voor meer tips.

Een nieuwe kleur

De hoezen zijn afritsbaar, wasbaar en beschikbaar in vijftien kleuren. Ben je toe aan verandering? Kies dan hier een nieuwe kleur.

Ergonomische zitzak

Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

toby met kleurenwaaier

Jouw vraag gaat over

Toby Terapy

Toby Terapy

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!