Menu

Zitzak Terapy Ollie

Zitzak Terapy Ollie

Zitzak Terapy Ollie

Zitzak Terapy Ollie

Op bestelling
Productcode
0e20893b531ece

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

De leukste grote ronde zitzak.

  • Afmeting: 100 x 100 x 80 cm
  • Inhoud: 700 liter

Deze grote ronde zitzak is uniek in zijn soort. Door het grote formaat wordt je volledig omringd door wolkjes geluk. Je kunt kiezen uit verschillende kleurencombinaties. Zodat je een stijlvolle zitzak hebt die past in ieder huis.

Berg van rust

Op deze zitzak kun je in je eentje liggen of met z’n twee. Is hij toch net iets te groot? Overweeg dan een van Ollie’s kleinere broertjes Stanley en Ringo.

Gooi het in de was!

Zoals je zult merken, zal er intensief gebruik worden gemaakt van de Terapy familieleden. Als er vlekken op de zitzak komen, kun je de buitenhoes er gemakkelijk afritsen. Was deze op 30 graden en geniet weer volop van Terapy. Kijk hier voor meer tips.

Een nieuwe kleur

De hoezen zijn afritsbaar en wasbaar. Ben je toe aan verandering? Kies dan hier een nieuwe kleurcombinatie.

Ergonomische zitzak

Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

image_0e20893b531ece_22_39b22abf96c296abae00fa2bcee0e1a5.jpg

Product Details

Droom zorgeloos weg in deze Himalaya der zitzakken. De leukste grote ronde zitzak. Afmeting: 100 x 100 x 80 cm. Inhoud: 700 liter

Jouw vraag gaat over

Zitzak Terapy Ollie

Zitzak Terapy Ollie

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!