Tempur sensation elite 25 cm matras

Tempur Sensation Elite 25 cm Matras

Tempur original Elite Matras

Tempur Original Elite 25 CM Matras

Tempur Micro-Tech Hybrid 20cm matras

Tempur Micro-Tech Hybrid 20cm matras

Tempur Sensation Elite 25 cm Matras

TEMPUR® Sensation Elite met CoolTouch™

De TEMPUR® Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen TEMPUR® kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het TEMPUR® materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.


Door de hoge comfortlaag bij de TEMPUR® Sensation Elite CoolTouch™ matras merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de TEMPUR® Sensation Supreme CoolTouch™ matras.

Special Price € 1.528,20 Regular Price € 1.698,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tempur Sensation Elite 25 cm Matras

TEMPUR® Sensation Elite Matras met CoolTouch™

Ondersteunend matras met een medium gevoel

Als u alle voordelen van TEMPUR® wenst maar ook wilt genieten van een medium gevoel, dan is de TEMPUR® Sensation collectie de perfecte keuze.

Dynamic Support Technologie

Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een medium matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van TEMPUR® materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning.

10 jaar volledige garantie

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan