Acquire

Tempur Reiskussen 31 x 25

Tempur Reiskussen 31 x 25

Op voorraad
Productcode
043-KUS-1022
Special Price € 51,75 Regular Price € 69,00

Test dit product zelf uit!
Kom langs in één van onze winkels.

Gratis levering aan huis

Al meer dan 10 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Neem uw favoriete kussen overal mee naar toe als u op reis gaat...

Is het TEMPUR Original hoofdkussen uw favoriete hoofdkussen en mist u het kussen wanneer u op reis bent? Dan is het TEMPUR Reiskussen een uitermate geschikte oplossing.
Dit kussen heeft precies dezelfde ergonomische vorm als het alom bekende Original hoofdkussen, maar heeft een kleiner formaat. Hierdoor kunt u het kussen altijd met u meenemen, waar u ook naar toe gaat.

Voordelen

  • Het reiskussen wordt geleverd met een speciale reistas, waarmee het kussen 70 % van het originele volume (tijdelijk) verliest. Hierdoor past het makkelijk in uw koffer of handbagage.
  • Het TEMPUR materiaal in het kussen past zich perfect aan de contouren van uw hoofd en nek aan, waardoor u geen last heeft van tegendruk en u kunt genieten van een comfortabele nachtrust.
  • De ergonomische vorm van het kussen zorgt ervoor dat uw hoofd, nek en ruggengraat gedurende de gehele nacht in de juist houding ligt, waardoor mogelijke pijnklachten verminderen.
  • Ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten
  • U kunt de hoes eenvoudig verwijderen. Deze is tevens wasbaar op 60 °C in de wasmachine.
  • De afmeting is 31 cm x 25 cm x 10/7 cm.
  • U heeft recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Wanneer u het TEMPUR Reiskussen, binnen twee maanden, registreert via de website, krijgt u van ons 1 jaar extra garantie.

Wasvoorschriften

De hoes van het reiskussen is eenvouig te verwijderen en is wasbaar op 60 graden (in de wasmachine)

Tip:Wij adviseren u het kussen, wanneer u niet op reis bent, niet in de tas te bewaren. Hierdoor behoudt het kussen zijn vorm voor een langere tijd en gaat het kussen ook langer mee.

model op reiskussen

Product Details

Prijs niet cumuleerbaar met andere acties

Anderen kochten ook