Menu

Reiskussen Technogel Deluxe

Reiskussen Technogel Deluxe

Reiskussen Technogel Deluxe

Reiskussen Technogel Deluxe

Op voorraad
Productcode
94346320f063bd
Vanaf € 89,00 Adviesprijs € 99,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Overal een heerlijke nachtrust

Geniet ook op je welverdiende vakantie van een ongeëvenaard slaapcomfort! Maak kennis met je ideale reismaatje: het Reiskussen Technogel Deluxe! Deze compacte versie van het Technogel Deluxe Hoofdkussen is je geheime wapen voor een zalige nachtrust, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent met de auto, vliegtuig, trein of gewoon behoefte hebt aan een verkwikkend dutje, dit kussen geeft je het luxe slaapcomfort dat je verdient!

Vulling van Technogel en traagschuim

De unieke laag Technogel, met zijn vermogen om in drie dimensies te vervormen, gecombineerd met premium traagschuim, resulteert in een hoge mate van aanpassingsvermogen en ergonomische uitlijning van de cervicale wervelkolom. Hoofd en nek worden zachtjes gestabiliseerd. De ademende materialen en de gepatenteerde verticale ventilatiekanalen voeren overtollige warmte af, zodat je elke nacht in optimale omstandigheden kunt slapen. De kern van het kussen bestaat uit verlichtend traagschuim met daarbovenop verkoelende Technogel. Dit zorgt voor 3D-ondersteuning en een compleet nieuw niveau van slaapcomfort. Samen met de huidvriendelijke antibacteriële hoes resulteert dit in aangenaam zachte slaapomstandigheden.

Overal gezond slapen

Technogel is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën; het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting onder invloed van temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachte gel die je helpt om geïnspireerd wakker te worden in elke tijdzone.

image_94346320f063bd_2_b8aae06b6c41b893f40774c9997fad81.jpg

Product Details

  • Kern van verlichtend traagschuim met bovenop warmte afvoerende Technogel
  • Ergonomische 3D-ondersteuning
  • Geschikt voor elk type slaper
  • Reisformaat: 33 x 29 cm – past perfect in je bagage
  • Ideaal bij nek-, schouder- of rugklachten
  • Antibacteriële hoes wasbaar op 30°

Jouw vraag gaat over

Reiskussen Technogel Deluxe

Reiskussen Technogel Deluxe

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!