Menu

Technogel Standing Mate Geel

Technogel Standing Mate Geel

Technogel Standing Mate Geel

Technogel Standing Mate Geel

Op voorraad
Productcode
144-OVER-1004
Special Price € 189,00 Adviesprijs € 199,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Een innovatieve vloermat in gel om uw voetzolen in comfort te hullen.

  • Superieure drukverlichting van de gepatenteerde, niet-giftige Technogel®
  • Schuine rand
  • Antislipbasis
  • Hygiënisch, duurzaam, makkelijk te reinigen materiaal
  • Vervaardigd in Italië
  • 2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd (gratis) = 3 jaar garantie

Onze voeten zijn onze basis: ze zorgen ervoor dat we ervoor kunnen blijven gaan, brengen ons naar hogere niveaus en houden ons met de voeten op de grond. Zodra we het bed uitkomen om aan de dag te beginnen, onze batterijen opladen achter ons bureau, samen met ons gezin eten en in de garage gaan klussen—zelfs als we tot één plek beperkt zijn, zijn we toch bezig met iets te verwezenlijken.

En terwijl u in actie bent, is de Standing Mate van Technogel Living er om u te helpen beter op uw benen te staan. Geniet van de voordelen van rechtaan met een toegevoegde bonus van koele, comfortabele ondersteuning die ergonomische verlichting brengt voor de voeten, benen en rug. Kies uit een reeks kleuren die in elke omgeving passen, zodat u zich van anderen kunt onderscheiden.

Hygiënisch, makkelijk te reinigen

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting onder invloed van temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Leg het gewoon neer en veeg eventuele vlekken weg.

Koeling en thermische regeling

Technogel® is een natuurlijke thermische geleider, zodat u kunt genieten van een verfrissend koel gevoel en ontspannen en zonder stress kunt genieten en u op uw taak kunt concentreren.

Antislipbasis en schuine rand

Ergonomisch ontworpen om uw dagdagelijkse staande activiteiten in buitengewoon comfort uit te voeren. U hoeft zich echter niet beperkt te voelen--u kunt multitasken terwijl u kookt, ronddanst en naar de telefoon rennen om hem op te nemen en zorgeloos bewegen. Maak u geen zorgen dat u zult struikelen (tenzij u twee linkervoeten hebt).

Duurzaam, geschikt voor hoge hakken

We weten dat u liever uw schoenen uit schopt en uw voeten laat ademen. Toch mag u deze vloermat in gel op plekken leggen waar heel veel mensen voorbij komen, zonder dat u bang moet zijn dat het scheurt, doorboord raakt of snel verslijt.

Ondersteuning en drukverlichting

Past zich aan als water, maar biedt de steun van een vaste materie. Technogel® reageert op een unieke manier op uw lichaam om druk te verlichten. Door het samensmelten van deze gepatenteerde gel met traagschuim creëren we u een unieke gevulde vloermat die superieure ondersteuning en comfort biedt, de hele dag lang.

technogel standing mate geel

Product Details

Het unieke torenpatroon van Technogel werd toegepast in een drukverlagende vloermat om pijnlijke beenspieren en vermoeide voeten te voorkomen en lagerugpijn te verlichten en de glimlach op uw gezicht te bewaren.

Jouw vraag gaat over

Technogel Standing Mate Geel

Technogel Standing Mate Geel

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!