Menu

Technogel 2 in 1 Travel Pillow + Lumbar Support

Technogel 2 in 1 Travel Pillow + Lumbar Support

Op voorraad
Productcode
144-OVER-1050
Technogel 2 in 1 Travel Pillow + Lumbar Support

Technogel 2 in 1 Travel Pillow + Lumbar Support

Aanbiedingsprijs € 79,00 Normale prijs € 89,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Belangrijkste voordelen en kenmerken

Speciaal voor pijn in de nek

Ergonomisch ontworpen om uitzonderlijk comfort te bieden, zelfs als u niet in de buurt bent van uw Technogel-bed. Leg het reiskussen in U-vorm gewoon rond uw nek en zeg bon voyage tegen nekpijn

Speciaal om te reizen

De voordelen van Technogel Sleeping in een comfortabel en ondersteunend kussen in traagschuim en gel, dat ontworpen werd om uw nek of uw rug te ondersteunen, waar u ook gaat.

Ondersteuning en drukverlichting

Wij noemen het 3D-vervorming. U zult het de beste nachtrust ooit noemen. Past zich aan als water, maar met de steun van een vaste materie. Technogel® past zich geleidelijk aan in alle richtingen—geen pijn, geen druk, geen pijnlijke nek meer.

Koeling en thermische regeling

Technogel® is een natuurlijke thermische geleider, zodat u kunt genieten van een verfrissend koel gevoel en rust, comfortabel en ontspannen kunt blijven.

Blijf gezond, ook onderweg

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting onder invloed van temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel die u helpt om geïnspireerd wakker te worden in elke tijdzone!

Gegevens U-kraag reiskussen

Voor jetsetters die dutjes moeten inhalen op het vliegtuig op 15 km hoogte, in de auto of op de trein! Waar uw reis ook heen gaat, het ergonomische reiskussen van Technogel® helpt om de spanning van reisongemakken te verlichten.

Van 9 tot 5 en van route 1 tot 66, waar u ook gaat, Technogel is er om u te ondersteunen en elke dag comfortabeler te maken.

2 in 1 travel pillow + lumbar support 2

Product Details

Wat maakt technogel zo speciaal?

  • Verkoelend
  • Drukverlagend
  • Hypoallergeen
  • Biocompatibel

Jouw vraag gaat over

Technogel 2 in 1 Travel Pillow + Lumbar Support

Technogel 2 in 1 Travel Pillow + Lumbar Support

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!