Menu

Matras Sleepy Priority - HR

Matras Sleepy Priority - HR

Matras Sleepy Priority - HR

Matras Sleepy Priority - HR

Op voorraad
Productcode
e08bd494dbcba6
Waardering:
90 % of 100
Vanaf € 874,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Matras met kern van 330 pocketveren per m2

Uitgerust met een kern van 330 pocketveren per vierkante meter, biedt de Matras Sleepy Priority – HR een goede ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. De pocketveren, individueel verpakt in afzonderlijke zakjes, passen zich aan de contouren van je lichaam aan en zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen. 

7 Comfortzones voor een ondersteunende nachtrust

De Matras Sleepy Priority - HR is voorzien van 7 comfortzones die doeltreffende ondersteuning bieden aan je hoofd, nek, schouders, heupen, boven- en onderbenen, evenals je taille. Ongeacht je slaaphouding worden specifieke drukpunten verlicht, wat je lichaam tijdens het slapen helemaal ontspant. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring waarbij je profiteert van persoonlijk comfort op maat. Indien je regelmatig kampt met rugklachten, is het aan te bevelen te kiezen voor een matras met ten minste 7 comfortzones.

Sleepy Priority HR Matras
friendly sheep logo

Toplaag uit HR-koudschuim

Koudschuim staat bekend om zijn uitzonderlijke veerkracht en duurzaamheid, waardoor het een gewilde keuze is voor kwaliteitsvolle matrassen. De Matras Sleepy Priority - HR is doordrenkt met deze eigenschappen en biedt een slaapoppervlak dat snel reageert op bewegingen en zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Dit resulteert in een ongestoorde nachtrust, waarbij de matras zich flexibel aanpast aan om het even welke slaaphouding. Wat koudschuim nog onderscheidt dat er ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming optreedt. Dit maakt het niet alleen tot een duurzame investering, maar ook tot een matras dat langdurig comfort en veerkracht garandeert. De open celstructuur van het HR-koudschuim bevordert een efficiënte luchtcirculatie, waardoor warmte en vocht effectief worden afgevoerd. Dit resulteert in een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust en een hygiënische slaapomgeving. 


image_e08bd494dbcba6_2_fadeccfb732f610a0146263cb2a3ea36.jpg

Product Details

 • Stevige matras met 330 pocketveren per m²
 • 4-seizoens matras – geschikt voor elk type slaper
 • Met afritsbare, wasbare hoes voorzien van Purotex® (allergie werend) en Adaptive®(thermo regulerend) met 3D verluchtingsband
 • Toplaag uit HR-koudschuim
 • Matrasdikte: 23 cm
 • Geschikt voor boxspring en lattenbodem
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
 • 7 jaar garantie op de matraskern

Klantenreviews

Matras Sleepy Priority - HR

4.5 op 5
90%
2 Reviews
 1. Verleye
  100%
  Matras Sleepy Priority - HR
  Heel vriendelijk onthaal, voldoende, degelijke uitleg.
  De levering zoals gepland.
  We konden zonder probleem iets in retour geven
  Heel tevreden van onze aankopenq
  Kortom een dikke 10 op 10
 2. Luc Vergote
  80%
  Matras Sleepy Priority - HR
  stipte levering uitstekend product

Jouw vraag gaat over

Matras Sleepy Priority - HR

Matras Sleepy Priority - HR

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!