Menu

Matras Sleepy Pedic - HR

Matras Sleepy Pedic - HR

Matras Sleepy Pedic - HR

Matras Sleepy Pedic - HR

Op voorraad
Productcode
a11ceb416b62bf
Waardering:
95 % of 100
Vanaf € 639,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²

De Matras Sleepy Pedic - HR is een heel stevige matras met een kern van 260 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak, ook voor bedpartners met een verschillend lichaamstype. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen. 

Sleepy Pedic Detail
 
thumbs up sheep logo

Toplaag uit HR-koudschuim

Koudschuim staat bekend om zijn uitzonderlijke veerkracht en duurzaamheid, waardoor het een gewilde keuze is voor kwaliteitsvolle matrassen. De Matras Sleepy Pedic - HR is doordrenkt met deze eigenschappen en biedt een slaapoppervlak dat snel reageert op bewegingen en zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Dit resulteert in een ongestoorde nachtrust, waarbij de matras zich flexibel aanpast aan om het even welke slaaphouding. Wat koudschuim nog onderscheidt dat er ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming optreedt. Dit maakt het niet alleen tot een duurzame investering, maar ook tot een matras dat langdurig comfort en veerkracht garandeert. De open celstructuur van het HR-koudschuim bevordert een efficiënte luchtcirculatie, waardoor warmte en vocht effectief worden afgevoerd. Dit resulteert in een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust en een hygiënische slaapomgeving.

5 Comfortzones

Met 5 comfortzones is de Matras Sleepy Pedic – HR ontworpen om specifieke ondersteuning te bieden aan de drie belangrijke zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Aan de onderzijde biedt deze matras tevens ondersteuning voor zowel je boven- als onderbenen. Een doordachte verdeling van ondersteuning in deze zones resulteert in een aanzienlijk verhoogd comfort tijdens het slapen. Hoe effectiever je lichaam wordt ondersteund, des te aangenamer zal je slaapervaring zijn. 

image_a11ceb416b62bf_2_6134492774f58b0ff3aa9cb6bb33063e.jpg

Product Details

 • Stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²
 • Met 5 comfortzones
 • Toplaag uit HR-koudschuim
 • Matrasdikte: 28 cm
 • Geschikt voor boxspring en lattenbodem
 • Duurzaamheid en ondersteuning voor koppels met een verschillend lichaamstype
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
 • 7 jaar garantie op de matraskern

Klantenreviews

Matras Sleepy Pedic - HR

4.75 op 5
95%
17 Reviews
 1. Patrick Depaepe
  80%
  Matras Sleepy Pedic - HR
  goed ondersteunde matras en heel goede kwaliteit
 2. Sabrina
  100%
  Matras Sleepy Pedic - HR
  Super matras voor mensen met rug- en slaap problemen
 3. freddy staelens
  100%
  Matras Sleepy Pedic - HR
  heel correct en prima matras mijn rugpijn is zo goed als gedaan bij het ontwaken een aanrader !!!

Jouw vraag gaat over

Matras Sleepy Pedic - HR

Matras Sleepy Pedic - HR

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!