Menu

Kussen SwissSleep Peluw - Latex

Kussen SwissSleep Peluw - Latex

Kussen SwissSleep Peluw - Latex

Kussen SwissSleep Peluw - Latex

Op voorraad
Productcode
2fdbe96024d2ff

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Vulling van Latex

De kern van het Kussen SwissSleep Peluw – Latex bestaat uit 100% natuurlijke latex. Latex is veerkrachtig en elastisch en biedt hierdoor een perfecte ondersteuning. Maar wat dit kussen echt speciaal maakt, is zijn unieke driehoekige vorm. Het is ideaal om je kussen op te hogen zonder dat je nek in een ongemakkelijke knik ligt. Zeg vaarwel tegen die ochtendstijfheid! Interessant is dat een latex kussen lang zijn oorspronkelijk vorm behoudt, zodat dit kussen garant staat voor jarenlang optimaal slaapcomfort. En dat is nog niet alles! Dit veelzijdige hoofdkussen is ook een perfect anti-refluxkussen. Of je nu last hebt van brandend maagzuur of gewoon van een comfortabele nachtrust wilt genieten, dit kussen biedt de juiste hoek en ondersteuning voor een gezonde nachtrust.

Hoes uit 100% katoen

De hoes van 100% katoen voelt heerlijk zacht aan tegen je huid en is ademend, zodat je 's nachts koel en comfortabel blijft.

Persoonlijk slaapcomfort

Met een breedte van 45 cm en verschillende lengteopties, past dit kussen zich aan je persoonlijke behoeften aan en dit ongeacht je slaaphouding. Of je nu een zijslaper, buikslaper, of rugslaper bent, het Kussen SwissSleep Peluw – Latex voelt altijd even comfortabel aan, zodat je kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Product Details

  • Vulling: Latex - medium hardheid
  • Hoes: 100% katoen
  • Kussen in driehoek vorm - ideaal om je kussen op te hogen zonder knik
  • Ideaal antireflux kussen
  • Afmeting: 45 cm breed - verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Geschikt voor elke slaaphouding
  • Niet wasbaar

Jouw vraag gaat over

Kussen SwissSleep Peluw - Latex

Kussen SwissSleep Peluw - Latex

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!