Menu

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout des Fleurs - Goud

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout des Fleurs - Goud

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout des Fleurs - Goud

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout des Fleurs - Goud

Bestel vandaag - levering binnen 1 - 3 weken
Productcode
0790134f2a3106
Vanaf € 116,95 Adviesprijs € 129,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Met een verzameling bijzondere bloemen

De Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout des Fleurs – Goud is een vertaling van het Bouquet d’Anniversaire. Dit boeket is samengesteld uit losse bloemen van verschillende bloemenschilderijen uit de eigen collectie van het museum. Je kunt bijvoorbeeld bloemen terugvinden uit de schilderijen: Irissen, Flesje met pioenrozen en blauwe ridderspoor, Vaas met Chinese asters en tuingladiolen, Zonnebloemen en natuurlijk de klassieke Amandelbloesem. Deze losse bloemen liggen op een gouden achtergrond en komen prachtig tot hun recht op de Kimono.

Goudkleurige Tencel-stof voor een luxueus gevoel

Deze prachtige kimono is gemaakt uit 100% Tencel. Dit materiaal wordt gemaakt van houtsnippers van eucalyptus- of beukenbomen uit speciale bossen die gekenmerkt worden door duurzaam bosbeheer. Tencel scoort dus op duurzaamheid, maar deze stof heeft nog tal van andere bijzondere kenmerken. Het materiaal voelt zacht en soepel aan wat zorgt voor een heerlijk draagcomfort. Het is een ventilerende stof die goed vocht absorbeert en een antibacteriële werking heeft. Zowel in de zomer als de winter geeft de Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout des Fleurs – Goud je een comfortabel gevoel. Met deze gouden kimono voel je je na een zalige douche als herboren. Dankzij de losse pasvorm en de verstelbare tailleband zit deze kimono altijd comfortabel. Wassen kan met gelijke kleuren op 30°. De kimono is geschikt voor de wasdroger en mag matig warm gestreken worden.

Beddinghouse kwaliteit – Samenwerking met Van Gogh Museum

Beddinghouse ontwerpt unieke collecties waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Bedding House is met trots de officiële partner van het Van Gogh Museum Amsterdam. De unieke samenwerking tussen het Van Gogh Museum en Bedding House resulteerde in een zeer speciale collectie bad- en bedtextiel.

image_56758f5419fd6df68ded03e4fecd246c.jpeg_0790134f2a3106_2

Product Details

  • Comfortabele kimono met verzameling bloemen op goudkleurige achtergrond
  • 100% Tencel – 300 TC
  • Wassen met gelijke kleuren tot 30°
  • Geschikt voor de wasdroger
  • Matig warm strijken
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren
  • Ondersteunt het werk van het Van Gogh Museum

Jouw vraag gaat over

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout des Fleurs - Goud

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout des Fleurs - Goud

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!