Menu

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Almond Blossom - Blauw

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Almond Blossom - Blauw

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Almond Blossom - Blauw

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Almond Blossom - Blauw

Bestel vandaag - levering binnen 1 - 3 dagen
Productcode
9d06495995928e
Vanaf € 116,95 Adviesprijs € 129,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Met bloesemtakken op een turquoise achtergrond

De Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Almond Blossom – Blauw is gebaseerd op het schilderij 'Amandelbloesem' van Vincent van Gogh. Groene bloesemtakken met witte bloesems sieren een turquoise blauwe achtergrond. Van Gogh schilderde het schilderij naar aanleiding van de geboorte van zijn peetzoon Vincent Willem, die naar hem werd vernoemd. Hij liet zich inspireren door de Japanse prentkunst en als symbool voor het jonge leven koos hij de amandelboom, een van de vroegst bloeiende bomen die al in februari de lente aankondigt.

Tencel voor optimaal comfort

Deze prachtige kimono is gemaakt uit 100% Tencel. Dit materiaal wordt gemaakt van houtsnippers van eucalyptus- of beukenbomen uit speciale bossen die gekenmerkt worden door duurzaam bosbeheer. Tencel scoort dus op duurzaamheid, maar deze stof heeft nog tal van andere bijzondere kenmerken. Het materiaal voelt zacht en soepel aan, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Het is een ventilerende stof die goed vocht absorbeert en een antibacteriële werking heeft. Zowel in de zomer als in de winter geeft de Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Almond Blossom – Blauw je een comfortabel gevoel. Het is het perfecte kledingstuk voor als je pas uit de douche komt en heerlijk wilt ontspannen. Deze kimono zit dankzij de losse pasvorm en de verstelbare tailleband bijzonder comfortabel. Wassen kan met gelijke kleuren op 30° en de kimono is geschikt voor de wasdroger. De kimono mag matig warm gestreken worden.

Beddinghouse kwaliteit – Samenwerking met Van Gogh Museum

Beddinghouse ontwerpt unieke collecties waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Bedding House is met trots de officiële partner van het Van Gogh Museum Amsterdam. De unieke samenwerking tussen het Van Gogh Museum en Bedding House resulteerde in een zeer speciale collectie bad- en bedtextiel.

image_9d06495995928e_2_2ed498260d6a2db8bc6ffe18ba3115c6.jpeg

Product Details

  • Comfortabele kimono met bloesemtakken op blauwe achtergrond
  • 100% Tencel – 300 TC
  • Wassen met gelijke kleuren tot 30°
  • Geschikt voor de wasdroger
  • Matig warm strijken
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren
  • Ondersteunt het werk van het Van Gogh Museum

Jouw vraag gaat over

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Almond Blossom - Blauw

Kimono Beddinghouse x Van Gogh Museum Almond Blossom - Blauw

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!