Menu

Dekbedovertrek Little Monster - Little Monster

Dekbedovertrek Little Monster - Little Monster

Dekbedovertrek Little Monster - Little Monster

Dekbedovertrek Little Monster - Little Monster

Op bestelling
Productcode
83f6b1532b822d
Vanaf € 23,97 Adviesprijs € 39,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Hi! ik ben Max het monster

Kijk uit, een paars monster! Wees niet bang, ik ben een vriendelijk beest en doe niemand kwaad. Vind je er mij angstaanjagend uitzien? Dat hoeft niet: met mijn hoorntjes, ben ik een pluizig monster met een gouden hart en hou ik van samen lachen, brullen en kattenkwaad uithalen. Ik bescherm je in de donkere nachten tegen vervelende dromen en overdag hou ik je gezelschap terwijl je speelt. Mag ik bij jou komen slapen onder jouw blauwe dekbedovertrek met witte driehoekjes? Samen worden we dikke monstervriendjes en beschermen we de buurt!

100% katoen: optimale bescherming

Het Dekbedovertrek Little Monster – Little Monster staat garant voor een comfortabele en gezonde slaapomgeving. Het is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor een ventilerende en vocht absorberende slaapomgeving. Daarnaast is katoen van nature hypoallergeen, waardoor allergieën tot een minimum beperkt worden. Max het monster beschermt je kleintje Met dit vrolijke dekbedovertrek slaapt je kleintje zacht en heerlijk!

Instopstrook met drukknopen

Het Dekbedovertrek Little Monster – Little Monster heeft een instopstrook over de gehele breedte van 20 cm, zodat je het dekbedovertrek strak onder de matras kunt stoppen. Bovendien is de instopstrook voorzien van drukknopen wat ervoor zorgt dat het dekbed niet uit het dekbedovertrek kan glijden. Vooral handig als je kleintje vrolijk speelt met zijn nieuwe monstervriendje.

Little Monster kwaliteit

Deze Nederlandse fabrikant van beddengoed voor kinderen heeft als motto ‘Speel overdag als een klein monstertje en slaap ‘s nachts als een engeltje onder het duurzame beddengoed van Little Monster’. De doelgroep van Little Monster zijn kinderen van 4 tot 12 jaar die visueel zijn ingesteld en houden van grappige dieren en karakters. Daarnaast richt Little Monster zich op de ouders die de voorkeur geven aan een unieke, eigenzinnige doch rustige kinderkamer. De missie van Little Monster is om elk kind te voorzien van een kwalitatief goede nachtrust. Het bedrijf streeft ernaar een vrolijke en hoogwaardige textielcollectie te creëren met een grappige tekstuele twist. Doordat elk karakter een eigen verhaal heeft krijgt het kind een band met zijn of haar Little Monster vriendje en hoeft niet meer bang te zijn in het donker.

image_83f6b1532b822d_2_03fd0421d26dde24cf237b2f26d1265d.jpeg

Product Details

  • Voorzijde met fotoprint van Max het monster
  • 100% Katoen - hypoallergeen
  • Instopstrook: 20 cm lang, gehele breedte met drukknopen
  • Wassen tot 40° – drogen op lage temperatuur
  • Kreuk- en strijkvrij

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Little Monster - Little Monster

Dekbedovertrek Little Monster - Little Monster

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!