Menu

Dekbedovertrek Little Monster - Alpaca Adventure

Dekbedovertrek Little Monster - Alpaca Adventure

Dekbedovertrek Little Monster - Alpaca Adventure

Dekbedovertrek Little Monster - Alpaca Adventure

Op bestelling
Productcode
38ad302ba57aeb
Vanaf € 23,97 Adviesprijs € 39,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Hallo! ik ben Alex de alpaca

Spring maar achterop, dan gaan we samen op avontuur! Ik heb mijn roze en groene gekleurde koffers al gepakt. Spanje, Amerika, Thailand of België? Jij mag kiezen waar we naartoe reizen. Het wordt een heerlijk uitstapje, dat beloof ik je. En als je 's ochtends wakker wordt lig je gewoon weer lekker in je eigen bed onder een zacht zandkleurig gestipt dekbedovertrek. We maken er een gezellige trip van en vergeet geen foto's te maken!

100% katoen: comfortabele en gezonde nachtrust

Het Dekbedovertrek Little Monster – Alpaca Adventure biedt niet alleen comfort; gemaakt van 100% katoen, zorgt het voor een ventilerende en vocht absorberende slaapomgeving. Zo slaapt je kleintje altijd in een gezonde omgeving. Daarbij is katoen van nature hypoallergeen, zodat allergieën tot een minimum beperkt worden. Zorg voor een comfortabele en gezonde slaapomgeving met dit vrolijke dekbedovertrek!

Instopstrook met drukknopen

Het Dekbedovertrek Little Monster – Alpaca Adventure heeft een instopstrook over de gehele breedte van 20 cm, zodat je het dekbedovertrek strak onder de matras kunt stoppen. Bovendien is de instopstrook voorzien van drukknopen wat ervoor zorgt dat het dekbed niet uit het dekbedovertrek kan glijden. Vooral handig als je kleintje nachtelijke avonturen beleeft met Alex de alpaca!

Little Monster kwaliteit

Deze Nederlandse fabrikant van beddengoed voor kinderen heeft als motto ‘Speel overdag als een klein monstertje en slaap ‘s nachts als een engeltje onder het duurzame beddengoed van Little Monster’. De doelgroep van Little Monster zijn kinderen van 4 tot 12 jaar die visueel zijn ingesteld en houden van grappige dieren en karakters. Daarnaast richt Little Monster zich op de ouders die de voorkeur geven aan een unieke, eigenzinnige doch rustige kinderkamer. De missie van Little Monster is om elk kind te voorzien van een kwalitatief goede nachtrust. Het bedrijf streeft ernaar een vrolijke en hoogwaardige textielcollectie te creëren met een grappige tekstuele twist. Doordat elk karakter een eigen verhaal heeft krijgt het kind een band met zijn of haar Little Monster vriendje en hoeft niet meer bang te zijn in het donker.

image_38ad302ba57aeb_2_873d48abe7783052588350f3838047f0.jpeg

Product Details

  • Voorzijde met fotoprint van Alex de alpaca
  • Effen felgroene achterzijde
  • 100% Katoen - hypoallergeen
  • Instopstrook: 20 cm lang, gehele breedte met drukknopen
  • Wassen tot 40° – drogen op lage temperatuur
  • Kreuk- en strijkvrij

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Little Monster - Alpaca Adventure

Dekbedovertrek Little Monster - Alpaca Adventure

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!