Menu

Dekbedovertrek Heckett Lane Diamante - Cloud Grey

Dekbedovertrek Heckett Lane Diamante - Cloud Grey

Dekbedovertrek Heckett Lane Diamante - Cloud Grey

Dekbedovertrek Heckett Lane Diamante - Cloud Grey

Bestel vandaag - levering binnen 1 - 3 weken
Productcode
4fa87e92b8c6bd
Vanaf € 81,00 Adviesprijs € 135,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Cloud Grey: stabiliteit en ontspanning

De kleur Cloud Grey doet meteen denken aan een bewolkte hemel, waardoor een gevoel van kalmte en ontspanning in de slaapkamer wordt gecreëerd. Hoewel een bewolkte hemel soms geassocieerd wordt met somberheid, kan grijs op een bijzondere manier rustgevend zijn. Cloud Grey biedt zachtheid, minimalisme, stabiliteit en ontspanning; elementen die rustige nachten waarborgen. Het is een herinnering aan de schoonheid die in eenvoud ligt. Toch zorgt het Dekbedovertrek Heckett Lane Diamante - Cloud Grey ook voor een luxueuze sfeer in je slaapkamer. Het ton sur ton ruitenpatroon dat prachtig tot zijn recht komt door de satijnweving, laat dit dekbedovertrek stralen. Deze chique uitstraling wordt extra benadrukt door de Oxfordrand aan de kussenslopen.


Over Heckett Lane

Bij Heckett Lane draait alles om lekker en comfortabel slapen. Daarom maakt dit Nederlandse bedrijf al meer dan 25 jaar met veel oog voor detail kwaliteitsvol beddengoed. Er wordt gebruik gemaakt van de beste en mooiste materialen en stoffen waarmee het bedrijf inspeelt op de laatste trends.

Katoensatijn Medium logo

Katoensatijn: prachtige glans en luxueus slaapcomfort

Het Dekbedovertrek Heckett Lane Diamante – Cloud Grey bestaat uit 100% katoensatijn. Het woord satijn verwijst hier niet naar de stof maar naar de weving van de katoendraden. Bij een satijnweving worden de katoendraden dichter op elkaar geweven, waardoor het katoen een natuurlijke glans krijgt. Dankzij deze glans krijgt het ruitenpatroon op dit dekbedovertrek extra diepte. Katoensatijn voelt bijzonder glad en zacht aan, is ademend en vocht absorberend. Dit zorgt voor een heerlijk slaapklimaat wat bijdraagt aan een aangename nachtrust.

dubbel doorlopend Medium logo

Dubbele instopstrook – lengte van 250 cm

Dit dekbedovertrek is 250 cm lang wat het geschikt maakt voor dekbedden van 200 cm tot 220 cm en voor hoge matrassen. De dubbele instopstrook over de gehele breedte zorgt er dan weer voor dat het dekbedovertrek strak om je matras heen blijft zitten, zodat ook onrustige slapers een hele nacht lang kunnen genieten van de warmte van hun dekbed. Het dekbedovertrek mag gewassen worden tot maximaal 60°, kan op lage temperaturen gedroogd worden en je kunt het makkelijk strijken.

oeko tex Medium logo

OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerd

OEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

image_4fa87e92b8c6bd_2_4c59f54109fa9399c6b40a30fd47973e.jpg

Product Details

  • 100% Katoensatijn
  • Met subtiel geweven ruitenpatroon
  • Dubbele instopstrook over de gehele breedte
  • Lengte: 250 cm - geschikt voor dekbedden tot 220 cm en hoge matrassen
  • Maat kussenslopen: 60 x 70 cm - Oxfordrand
  • Wassen tot 60 graden, drogen op lage temperaturen, eenvoudig te strijken
  • OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerd

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Heckett Lane Diamante - Cloud Grey

Dekbedovertrek Heckett Lane Diamante - Cloud Grey

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!