Menu

Dekbedovertrek Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout Des Fleurs - Goud

Dekbedovertrek Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout Des Fleurs - Goud

Dekbedovertrek Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout Des Fleurs - Goud

Dekbedovertrek Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout Des Fleurs - Goud

Bestel vandaag - levering binnen 1 - 3 dagen
Productcode
e8be905a12189b
Vanaf € 197,95 Adviesprijs € 219,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Luxueuze bloemenpracht

Losse bloemen van verschillende bloemenschilderijen uit de collectie van het Van Gogh Museum sieren het Dekbedovertrek Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout Des Fleurs - Goud. Dit boeket is een traktatie van het Van Gogh Museum, en daarmee ook van Vincent zelf, ter ere van het 50-jarig jubileum van het museum. Je kunt bijvoorbeeld bloemen terugvinden uit de schilderijen: Irissen, Flesje met pioenrozen en blauwe ridderspoor, Vaas met Chinese asters en tuingladiolen, Zonnebloemen - hoe kan het ook anders - en natuurlijk de klassieke Amandelbloesem. Deze losse bloemen liggen verspreid op een goudkleurige achtergrond. De achterkant van dit dekbedovertrek heeft een effen gouden kleur. Ook de kussenslopen hebben op de voorzijde dit prachtige bloemendessin. Een uniek dessin voor een uniek moment in de geschiedenis van Van Gogh en het Van Gogh Museum.

Satijnweving voor een chique glans en slaapcomfort

Het Dekbedovertrek Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout Des Fleurs – Goud is gemaakt van katoensatijn, 220 TC. Door de satijnweving heeft dit prachtige dekbedovertrek een chique glans en voelt het zacht aan. Katoensatijn is gemaakt van 100% katoen van hoge kwaliteit, het ventileert en is vocht absorberend. Dit zorgt voor een droog en aangenaam slaapklimaat waarin je heerlijk slaapt.

Totale lengte van 260 cm – dubbele instopstrook

Dit dekbedovertrek heeft een dubbele instopstrook over de gehele breedte. Deze zorgt ervoor dat het dekbedovertrek altijd strak om je dekbed en je matras heen zit. De totale lengte van het dekbedovertrek is 260 cm en hiermee perfect geschikt voor hoge matrassen. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Wassen kan tot maximaal 60° en het dekbedovertrek mag in de wasdroger en gestreken worden. Door de hoogwaardige kwaliteit blijft dit overtrek ook na het wassen mooi van vorm en kleur.

Beddinghouse kwaliteit – Samenwerking met Van Gogh Museum

Beddinghouse ontwerpt unieke collecties waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Beddinghouse is met trots de officiële partner van het Van Gogh Museum Amsterdam. De unieke samenwerking tussen het Van Gogh Museum en Beddinghouse resulteerde en een zeer speciale bedtextiel collectie.

image_e8be905a12189b_2_64f632219d8f38a00db016cfb8747a13.jpeg

Product Details

  • Met een verzameling losse bloemen van verschillende Van Gogh schilderijen op een goudkleurige achtergrond
  • Effen goudkleurige achterkant
  • Dubbele instopstrook
  • Lengte: 260 cm - geschikt voor dekbedden van 200 cm tot 220 cm en hoge matrassen
  • Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren
  • Ondersteunt het werk van het Van Gogh Museum.

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout Des Fleurs - Goud

Dekbedovertrek Beddinghouse x Van Gogh Museum Partout Des Fleurs - Goud

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!