Menu

Dekbedovertrek Beddinghouse Milky - Wit

Dekbedovertrek Beddinghouse Milky - Wit

Dekbedovertrek Beddinghouse Milky - Wit

Dekbedovertrek Beddinghouse Milky - Wit

Bestel vandaag - levering binnen 1 - 3 dagen
Productcode
2f8a5c31a158f6
Vanaf € 131,97 Adviesprijs € 219,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Het ultieme hotelgevoel bij jou thuis

Wit beddengoed doet je ongetwijfeld denken aan een luxueuze hotelkamer. Met het Dekbedovertrek Beddinghouse Milky – Wit haal je deze hotelsfeer gewoon bij je thuis in je slaapkamer. Het enige wat ontbreekt is de roomservice… Daarnaast zorgt wit beddengoed voor een ultiem gevoel van hygiëne. Dit dekbedovertrek heeft aan de voorzijde een grafisch wafelpatroon dat ook de voorzijde van de kussenslopen siert. De achterzijde is effen wit. Om dit dekbedovertrek een prachtige sneeuwwitte kleur te geven is het overtrek gebleekt in plaats van geverfd. Hierdoor werd er veel minder water (45%), gas (7%) en elektriciteit (48%) gebruikt tijdens het productieproces.

100% katoen = comfortabele nachtrust het hele jaar door

Het Dekbedovertrek Beddinghouse Milky – Wit bezorgt je het hele jaar door een heerlijke nachtrust. Katoen is van nature uit een zachte stof met ventilerende en vocht absorberende eigenschappen. Tijdens warme zomernachten voelt je bed lekker fris aan. Winternachten worden aangenamer door de zachtheid van 100% katoen. Het kwaliteitsvolle katoen met een draaddichtheid van 144 TC zorgt voor jarenlang slaapcomfort.

Dubbele instopstrook - lengte van 250 cm

De dubbele instopstrook over de gehele breedte zorgt ervoor dat het dekbedovertrek strak om je matras blijft zitten en dat je dekbed netjes op zijn plaats blijft. Hierdoor geniet je ook als woelige slaper - of als je een woelige bedpartner hebt – een hele nacht lang van optimaal slaapcomfort. Het Dekbedovertrek Beddinghouse Milky – Wit heeft een totale lengte van 250 cm wat het geschikt maakt voor dekbedden van 200 cm tot 220 cm. Dit dekbedovertrek mag gewassen worden tot 60°, is geschikt voor de wasdroger en mag gestreken worden.

Beddinghouse kwaliteit

Beddinghouse ontwerpt unieke collecties waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.

image_2f8a5c31a158f6_2_e25f4ecb8019e9fb4733ed6fce36c075.jpeg

Product Details

  • Wit dekbedovertrek met grafisch wafelpatroon op de voorzijde
  • 100% katoen met 144 TC
  • Dubbele instopstrook over de gehele breedte
  • Lengte: 250 cm - voor dekbedden van 200 cm tot 220 cm
  • Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Beddinghouse Milky - Wit

Dekbedovertrek Beddinghouse Milky - Wit

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!