Menu

Dekbedovertrek Beddinghouse Dunes - Naturel

Dekbedovertrek Beddinghouse Dunes - Naturel

Dekbedovertrek Beddinghouse Dunes - Naturel

Dekbedovertrek Beddinghouse Dunes - Naturel

Bestel vandaag - levering binnen 1 - 3 dagen
Productcode
b584980aa3d02e
Vanaf € 77,97 Adviesprijs € 129,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Om meteen onder weg te dromen

Onder het Dekbedovertrek Beddinghouse Dunes – Naturel kun je het zachte ruisen van de zee bijna horen. De print bestaat uit een zomers landschap met op de voorgrond duinen met helmgrassen en bloemen in naturel- en grijstinten. Op de achtergrond zie je het strand, de zee en een lichtbewolkte hemel. De achterzijde van het overtrek heeft een effen blauwgrijze kleur. De kussenslopen hebben een effen lichtblauwe en blauwgrijze zijde.

100% katoen voor een zalige nachtrust

Dit rustgevende dekbedovertrek bestaat uit 100% katoen met een draaddichtheid van 144 TC. Katoen zorgt dankzij zijn vocht absorberend en ademend vermogen voor een aangename en droge slaapomgeving. ’s Zomers voelt katoen fris aan en tijdens koude winternachten word je met zachtheid omhuld. Met het Dekbedovertrek Beddinghouse Dunes – Naturel geniet je tijdens elk seizoen van een comfortabele nachtrust.

Dubbele instopstrook – totale lengte van 250 cm

Het dekbedovertrek heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De totale lengte van het dekbedovertrek is 250 cm. Dit is extra lang waardoor het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt kan worden en koude voeten worden voorkomen. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm tot 220 cm. Dit dekbedovertrek mag gewassen worden tot 60°, is geschikt voor de wasdroger en mag gestreken worden.

Beddinghouse kwaliteit

Beddinghouse ontwerpt unieke collecties waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.

image_b584980aa3d02e_2_36305658bedec13ad973a08a98a185c7.jpeg

Product Details

  • Dekbedovertrek met zeezicht in zachte tinten
  • 100% katoen met 144 TC
  • Dubbele instopstrook over de gehele breedte
  • Lengte: 250 cm - voor dekbedden van 200 cm tot 220 cm
  • Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Beddinghouse Dunes - Naturel

Dekbedovertrek Beddinghouse Dunes - Naturel

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!