Menu

Dekbedovertrek Beddinghouse Benthe - Groen

Dekbedovertrek Beddinghouse Benthe - Groen

Dekbedovertrek Beddinghouse Benthe - Groen

Dekbedovertrek Beddinghouse Benthe - Groen

Bestel vandaag - levering binnen 1 tot 3 dagen
Productcode
20c45283726cc6
Vanaf € 65,97 Adviesprijs € 109,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Tijdloos en elegant

Groen is een tijdloze kleur die omwille van zijn rustgevende eigenschappen graag gebruikt wordt in het interieur van de slaapkamer. Het Dekbedovertrek Beddinghouse Benthe - Groen weerspiegelt deze tijdloosheid perfect en geeft je slaapkamer een elegante toets. Het dessin op de voorzijde bestaat uit verschillende banen met diverse weefstructuren en grafische motieven. Hier en daar worden de banen onderbroken door een moderne strakke horizontale streep. De verschillende tinten groen en grijs vormen een prachtige combinatie. Ook op de kussenslopen worden dezelfde motieven doorgetrokken. De achterzijde van dit dekbedovertrek is effen beige.

Optimaal slaapcomfort in elk seizoen

Het Dekbedovertrek Beddinghouse Benthe - Groen is gemaakt van 100% katoen met een draaddichtheid van 144 TC. Dit hoogwaardige katoen is zeer ademend en heeft een goede vochtregulerende werking, waardoor je in een aangename en droge slaapomgeving slaapt. In de warme zomermaanden houdt het katoen je aangenaam koel, terwijl je in de koude wintermaanden de natuurlijke zachtheid van dit materiaal kunt ervaren.

Dubbele instopstrook over de gehele breedte

De totale lengte van 250 cm maakt dit dekbedovertrek geschikt voor dekbedden van 200 cm tot 220 cm. Dankzij de dubbele instopstrook over de gehele breedte blijft het dekbedovertrek altijd strak om je matras heen zitten, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van een optimale nachtrust. Het dekbedovertrek mag gewassen worden tot 60°. Het is geschikt voor de wasdroger en mag gestreken worden.

Beddinghouse kwaliteit

Beddinghouse ontwerpt unieke collecties waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.

image_20c45283726cc6_2_3680acbbd7dfa90a3a7a8ce8a85a51d2.jpeg

Product Details

  • Dekbedovertrek in verschillende tinten groen en grijs
  • Dessin met weefstructuren, grafische motieven en strepen
  • 100% katoen met 144 TC
  • Dubbele instopstrook over de gehele breedte
  • Totale lengte: 250 cm, geschikt voor dekbedden van 200 cm tot 220 cm
  • Wassen tot 60 graden, mag in de droogkast, kan gestreken worden
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren


Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Beddinghouse Benthe - Groen

Dekbedovertrek Beddinghouse Benthe - Groen

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!