Menu

Dekbed SwissSleep Synthetisch

Dekbed SwissSleep Synthetisch

Dekbed SwissSleep Synthetisch

Dekbed SwissSleep Synthetisch

Op voorraad
Productcode
2cfaa2a14b52eb
Waardering:
98 % of 100
Vanaf € 249,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Vulling van synthetische 3D-vezels

De vulling van het SwissSleep Synthetisch Dekbed bestaat uit hoogwaardige 3D-vezels. De microvezels worden door middel van een specifiek productieproces zodanig ontworpen dat deze veel luxueuzer en prettiger aanvoelen dan gewone polyester. Dankzij deze 3D-vezels ervaar je een ultiem slaapcomfort. Het dekbed voelt licht en comfortabel aan waardoor een goede nachtrust verzekerd is.

Deze 3D-microvezels zorgen ook voor een perfecte ventilatie. Frisse lucht wordt tot op je lichaam constant aangevoerd zodat je het nooit klam krijgt tijdens het slapen, ook niet tijdens warme nachten.

Altijd hygiënisch schoon

Je weet vast dat een dekbed regelmatig gelucht moet worden om de opeenstapeling van bacteriën en allerhande micro-organismen te voorkomen.

Het grote voordeel van een synthetisch dekbed is dat dit ook gewassen kan worden. Het SwissSleep Synthetisch Dekbed kan je wassen op 60°, de ideale temperatuur voor het vernietigen van de meeste micro-organismen. Nog een pluspunt is dat je het in de droogkast kunt drogen zodat je het ’s avonds al weer kunt gebruiken.

Anti-allergisch

Huisstofmijt is een heel enthousiaste bezoeker van je bed. Ben je allergisch voor huisstofmijt dan kan deze microscopisch kleine bedgenoot heel wat klachten veroorzaken. Huisstofmijt houdt van vochtige plaatsen. De holle 3D-vezels hebben een ventilerend effect waardoor je dekbed lekker droog blijft en de kans op huisstofmijt kleiner wordt.

Tijk uit 100% katoen-satijn

De tijk van het SwissSleep Synthetisch Dekbed is vervaardigd uit katoensatijn. Dit betekent dat het katoen heel dicht op elkaar werd geweven waardoor het heel zacht en glad aanvoelt. Katoen is een ideaal materiaal voor een tijk omdat het zowel vocht absorberend als ventilerend is.

image_2cfaa2a14b52eb_2_b3d440734da990779cedae65f44c422d.jpg

Product Details

Het gezellige gevoel van een donsdeken om je heen maar toch niet te warm tijdens zomernachten. Dé formule voor een verkwikkende nachtrust!

Het SwissSleep Synthetisch Dekbed is zowel in een enkelvoudige (400 gr/m²) als in een 4-seizoenen uitvoering (200 gr+ 300 gr/m²) verkrijgbaar. Bij de 4-seizoenen uitvoering kunnen beide delen makkelijk aan en van elkaar geritst worden.

Klantenreviews

Dekbed SwissSleep Synthetisch

4.9 op 5
98%
34 Reviews
 1. Veerle
  100%
  Dekbed SwissSleep Synthetisch
  Snelle service. Vlotte levering.
  Producten voldoen aan de verwachtingen.
  Goede kwaliteit!
  Ruime keuze.
  Ik kocht vooral spullen voor de kinderen en ze zijn in de wolken.
 2. Cindy Vervoort
  100%
  Dekbed SwissSleep Synthetisch
  Slapen als een roosje.
  Goede kwaliteit.
 3. An Roose
  100%
  Dekbed SwissSleep Synthetisch
  Vlotte levering

  We kregen onze dons vlot geleverd en zijn heel tevreden over de kwaliteit. Lekker zacht en warm, maar niet te zwaar.

Jouw vraag gaat over

Dekbed SwissSleep Synthetisch

Dekbed SwissSleep Synthetisch

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!