Menu

Technogel Levante matras (Medium - Firm)

Technogel Levante matras (Medium - Firm)

Op bestelling
Productcode
Technogel Levante matras
Technogel Levante matras (Medium - Firm)

Technogel Levante matras (Medium - Firm)

Vanaf € 1.529,00 Normale prijs € 1.699,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 10 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Een dikke laag Technogel helpt u om comfortabel en koel te blijven. Een uniek ontwerp met asymmetrische ondersteuning zorgt voor een gerichte ergonomie met extra aandacht voor de ondersteuning van de schouders en benen.

De Levante matras combineert een extra dikke laag Technogel® met uniek torenpatroon en een asymetrisch geplaatste ondersteuning voor extra veel schouderruimte.

De unieke combinatie van kwaliteitsvol schuim met de luxe van een dikke laag Technogel®zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. De royale laag gel van 1,7 cm past zich aan de contouren van je lichaam aan en verdeelt de druk bijzonder gelijkmatig. Je lichaam wordt perfect ondersteund zonder storende drukpunten.

Benen en voeten liggen correct gepositioneerd en dat zorgt voor een optimale doorbloeding.

Geniet van een subliem gevoel van verlichting en ontspanning!

Assymetrische ondersteuning: Een innovatief en uniek design

De twee ondersteuningslagen in hoogwaardig HR schuim zijn assymetrisch ten opzichte van elkaar gepositioneerd voor een efficiëntere ondersteuning. De lasergesneden uitsparingen zorgen voor een gerichte ergonomie met extra aandacht voor de ondersteuning van de schouders en benen.

Drukverlagende 3D ondersteuning

Technogel® past zich aan als water maar biedt de steun van een stevige materie. Het past zich geleidelijk en op een unieke manier aan uw lichaamscontouren aan. Drukpunten verminderen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Warmteregulerende werking

De hoge thermische geleiding van Technogel® zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam wordt afgevoerd. Bovendien versterkt het innovatief gelpatroon de ventilatie en de thermische regulering van de matras.

Dieper slapen begint hier

Klinische tests* tonen aan dat Technogel® de lichte slaap tot 33% verkort en de kwalitatieve diepe slaap tot 45% verlengt. *door de universiteit van Turijn in het ziekenhuis Le Molinette, Italië

Gezonde details

Technogel® is de enige polyurethaangel zonder weekmakende oliën – het is niet giftig, vrijwel geurloos en wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, zachtvaste gel.

Unieke hoes: 2 lagen, 1 uniek gevoel

De Technogel® Levante is voorzien van een afneembare winter- en zomerhoes. Verwijder de winterhoes om extra te genieten van het koelend effect. De vochtregulerende eigenschappen van de Tencel® stof versterken de voordelen van Technogel®. De hoes is voorzien van hygiënische Purotex® en temperatuur-regulerende Adaptive®.

Technogel Levante matras (Medium - Firm)

Product Details

  • 25 cm totale dikte
  • Technogel®-laag van 1,7 cm dik
  • Innovatief ergonomisch ontwerp met asymmetrische ondersteuning
  • Beschikbaar in 2 verschillende comfortvarianten: Levante medium voor een soepel ligcomfort en Levante firm voor een stevig aanvoelen
  • Unieke afneembare winter- zomerhoes
  • 20 jaar garantie na registratie: 5 jaar volledig + 5 jaar 60% + 5 jaar 40% + 5 jaar 20%
  • Lengte maat 190 en 210 zelfde prijs dan 200 cm
    Contacteer ons voor meer inlichtingen

Jouw vraag gaat over

Technogel Levante matras (Medium - Firm)

Technogel Levante matras (Medium - Firm)

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!