Menu

Technogel Estasi Matras ( Soft - Medium - Firm)

Technogel Estasi Matras ( Soft - Medium - Firm)

Technogel Estasi Matras ( Soft - Medium - Firm)

Technogel Estasi Matras ( Soft - Medium - Firm)

Op bestelling
Productcode
Technogel Estasi ( Soft - Medium - Firm)
Vanaf € 1.709,10 Adviesprijs € 1.899,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Word geïnspireerd wakker op het eerste en enige merk gelmatrassen met een dikke laag Technogel® die zich perfect aan het lichaam aanpast

Een dikke laag Technogel helpt u om comfortabel en koel te blijven. Een uniek ontwerp met 5 zones biedt extra vulling aan de schouders en heupen en een gerichte steun van de onderrug. Deze gepersonaliseerde verlichting maakt Estasi Zacht bijzonder populair bij zijslapers of mensen die graag een zacht, knus bed hebben.

In de plaats van woelen tot u een comfortabele positie hebt gevonden of zwetend wakker wordt van de warmte, valt u in slaap en geniet u van de voordelen van een ononderbroken nachtrust met de meest verkwikkende slaapstadia.

U kunt nacht na nacht genieten van een verkwikkende slaap met Estasi, de ultieme gelervaring. Maar, voelen is geloven. Ga langs bij een winkel in uw buurt om iets te ontdekken dat uitzonderlijker is dan de rest.


  • Technogel toplaag met 1,7 cm gel
  • Gerichte vulling met 5 zones
  • 25 cm totale dikte
  • Ergonomisch ontwerp
  • Dubbel Split hoes ook verkrijgbaar
  • Designerlook met dunne en dikke hoezen met rits
  • Kern: 5 jaar volledige garantie + 5 jaar 60% + 5 jaar 40% + 5 jaar 20%
    Hoes: 2 jaar volledige garantie

Dieper slapen begint hier

Uit klinische tests bleek dat Technogel®-matrassen helpen om de tijd van lichte slaap met tot wel 33% te beperken, terwijl de diepe slaap tot 45 procent wordt verlengd. Dat is op zijn minst een verrassend feit!

Gerichte ondersteuning

Uniek ontwerp in 5 zones, die een extra buffer biedt voor schouders en heupen en gerichte steun van de onderrug. Zo ligt u goed zodra u in bed stapt en blijft dat ook tot het tijd is om de volgende ochtend wakker te worden. Houd u 's ochtends niet bezig met krakende gewrichten; word geïnspireerd wakker, klaar om uw dag te beginnen.

Aangepaste steun

Wij noemen het 3D-vervorming. U zult het de beste nachtrust ooit noemen. Technogel past zich aan als water maar biedt de steun van een stevige materie. Het past zich geleidelijk en op een unieke manier aan uw lichaam aan om de druk te verlichten zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Koel door aard en ontwerp

De natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam de hele nacht door wordt afgevoerd. Bovendien zorgt een innovatief patroon ervoor dat de luchtstroom wordt gestimuleerd en de matras beter ademt om de thermische regulering te verbeteren.

Gezonde details

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt wordt zonder weekmakende oliën - hij is niet giftig, vrijwel geurloos en is wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten glijden.

2 lagen, 1 uniek gevoel

Estasi-matrassen zijn voorzien van een extra "Winter-overtrek".
Laat dit overtrek aan voor extra gezelligheid, of verwijder het om het koelende effect van Technogel® volop te benutten.

Technogel Estasi Matras Half

Product Details

Uit klinische tests bleek dat Technogel®-matrassen helpen om de tijd van lichte slaap met tot wel 33% te beperken, terwijl de diepe slaap tot 45% wordt verlengd

Jouw vraag gaat over

Technogel Estasi Matras ( Soft - Medium - Firm)

Technogel Estasi Matras ( Soft - Medium - Firm)

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!