Acquire

Weetjes

 1. Winkel veilig bij Sleepworld!

  Al onze winkels zijn terug open! Om het volledige verkoopproces zo veilig en vlot mogelijk te maken voor jou en onze verkoopadviseurs hebben we enkele veiligheidsmaatregelen genomen. Benieuwd wat die zijn? Lees dan zeker verder!

  Bij het binnenkomen van de winkel vragen we om je handen te ontsmetten met ontsmettende handgel. Daarnaast bieden we iedereen de mogelijkheid een mondmasker en handschoenen aan te doen. Heb je er zelf geen bij? Dan hebben wij er voor jou voorzien.

  Onze verkoopadviseurs ontsmetten hun handen doorlopend en zorgen ervoor dat ook alle oppervlakken ontsmet zijn. Daarnaast geven ze uitleg vanop gepaste afstand en raken ze niets aan dat jij ook aanraakt zonder eerst hun handen te ontsmetten.

  Een matras of een kussen moet je natuurlijk kunnen testen. Daarom hebben we voor extra matras- en kussenbeschermers gezorgd. Rond elke matras in de winkel zit een extra beschermer.

  Daarnaast krijg je ook een persoonlijke matras- en

  Lees meer »
 2. Nieuw: video call met een verkoper live in de winkel!

  Wil je een nieuwe matras, een nieuw kussen of een volledig nieuwe boxspring kopen, maar zie je tussen het bos de bomen niet meer? Onze verkoopadviseurs staan rechtstreeks vanuit hun winkel klaar om je te helpen via video call of live chat! Kies de winkel van je keuze en kom virtueel in die winkel terecht, zonder uit je kot te komen!

  Hoe gaat het in z’n werk? Ga via je computer, gsm of tablet naar onze webshop. Daar vind je de knop om live een video call te starten en zo als het ware virtueel de winkel binnen te stappen. Onze verkopers zijn live beschikbaar in hun winkel van 8 tot 22 uur!

  De verkoper in de winkel beantwoordt je oproep en helpt je met al j

  Lees meer »
 3. Slaapkamerhygiëne: waar moet je op letten?

  Slaapkamerhygiëne: waar moet je op letten?

  Hoeveel aandacht besteed jij aan hygiëne in bed? Was je elke week je lakens of mogen ze gerust wat langer op bed blijven liggen? Slaap jij al jaren op hetzelfde kussen of schafte je recent een nieuw exemplaar aan? We staan er te weinig bij stil, maar onze slaapkamer netjes onderhouden, helpt ons het meeste uit de nacht te halen. Maar… hoe doe je dat? Lees verder en ontdek wat je moet doen om bacteriën en virussen zo weinig mogelijk kans te geven.

  We geloven allemaal graag dat ons huis gezellig én proper is. Toch blijkt dat niet altijd zo te zijn. Ondanks al onze inspanningen, kruipen er toch huisstofmijt, schimmel, pollen en huidschilfers in alle hoeken van je slaapkamer. Nog slechter nieuws: al deze ongewenste bezoekers leven het liefst van al in je bed.

  Minstens één keer per week
  De g

  Lees meer »
 4. Goed slapen versterkt je weerstand

  Goed slapen versterkt je immuunsysteem

  Voor velen is het geen verrassing: voldoende slapen draagt bij tot een goede gezondheid. Studies hebben immers aangetoond dat er een verband bestaat tussen de kwaliteit en de duur van je slaap, je dag-nachtritme en de werking van je immuunsysteem. Zo zijn mensen die minder dan 6 uur per nacht slapen veel gevoeliger voor virale infecties.

  De Nederlandse psychiater en somnoloog,

  Lees meer »
 5. Belangrijke informatie omtrent het Covid-19 virus

  Winkels
  Om de veiligheid van onze verkopers en onze klanten te garanderen, sluiten onze winkels vanaf woensdag 18 maart 2020. Wij openen onze deuren opnieuw wanneer het door de Nationale Veiligheidsraad als 100% veilig geacht wordt. Onze webshop blijft wel 24/7 open en blijft bestellingen aanvaarden en verzenden.

  Heb je vragen over een product of over een lopende bestelling? Ons web-team en onze klantendienst medewerkers zijn bereikbaar van 10 tot 18 uur via 09/258.24.00 of via onze Facebookpagina.

  Leveringen
  Wij blijven leveren zoals gepland. Zodra wij de artikelen in ons magazijn ontvangen, belt onze leverdienst je op om een

  Lees meer »
 6. Moeder waarom slapen wij

  Lees meer »
 7. Je slaap begint overdag

  Lees meer »
 8. Tot 365 dagen omruilen? Het kan!

  Stel je voor: na zorgvuldig informeren, testen en kiezen, blijkt je gekozen matras na aankoop toch te zacht of net niet zacht genoeg. Bij Sleepworld vinden we dat iedereen een matras verdient die perfect bij zijn of haar lichaam past.

  Wanneer je dus bij ons een matras gekocht hebt waarvan de stevigheid uiteindelijk toch niet helemaal bij jouw lichaam blijkt te passen, zullen we er alles aan doen om je toch aan een goede nachtrust te helpen. Zo geven we je de kans om de kern van je matras om te ruilen voor een zachtere of stevigere variant tot 120 dagen na leverdatum. Op die manier kan je zonder zorgen en zonder twijfels in de winkel je beslissing maken.

  Voor de extreme twijfelaars hebben we zelfs nog beter nieuws: de Insider topper van de

  Lees meer »
 9. Hoe ontstaat een jetlag en wat doe je eraan?

  Iedereen die al eens een verre reis gemaakt heeft, kent het fenomeen: de jetlag. Een jetlag ontstaat omdat je biologische klok niet gelijk loopt met de lokale tijd. Dit kan hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid en andere irritaties veroorzaken. We hebben echter ook goed nieuws: met een paar simpele trucjes kan je de effecten van een jetlag minimaliseren.

  Vrouw zit in deken gewikkeld en geeuwt.

  Wanneer je over verschillende tijdzones heen reist, wordt je biologische klok door elkaar geschud, met een jetlag tot gevolg. Hoe verder je reist en hoe meer tijdzones je dus doorkruist, hoe ernstiger de klachten. Daarnaast

  Lees meer »
 10. Wat doet de zomertijd met je lichaam?

  Vannacht schakelen we over van winter- naar zomertijd en moeten we de klok een uurtje vooruit draaien. Hoewel dat ervoor zorgt dat we kunnen genieten van meer daglicht tijdens de warme maanden, heeft het omschakelen naar zomertijd toch enkele negatieve gevolgen.

  Vrouw duwt haar wekker uit

  Het uur slaap dat we verliezen, zorgt voor meer dan alleen irritatie. Het vergroot de kans op ongevallen en gezondheidsproblemen. Zo heeft een onderzoek uit 2016 aangetoond

  Lees meer »