Menu

Dekbedovertrek Vandyck Sparkling Praline

Dekbedovertrek Vandyck Sparkling Praline

Dekbedovertrek Vandyck Sparkling Praline

Dekbedovertrek Vandyck Sparkling Praline

Op voorraad
Productcode
c9fded8341fe88
Vanaf € 34,97 Adviesprijs € 69,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Ode aan de schoonheid van de natuur

De voorkant van het Dekbedovertrek Vandyck Sparkling - Praline heeft een print van sierlijke witte bloemen en weelderige bladeren op een bruine achtergrond. Net zoals de bruine kleur van de achtergrond naar beneden toe vervaagt, neemt ook de intensiteit van de kleur van de bloemen en de bladeren af. Het geheim van de rustige sfeer zit hem in het samenspel van de kleuren, waardoor een prachtig contrast ontstaat tussen de betoverende bloemen en de rustgevende bruine achtergrond. De achterkant van dit dekbedovertrek heeft een effen groene kleur. Om het geheel af te maken, zijn ook de kussens voorzien van een verfijnde strook met dezelfde witte bloemen.

100% katoensatijn

Katoensatijn is gemaakt van 100% katoen en heeft dan ook dezelfde eigenschappen. Het is een sterke, ademende en vocht absorberende stof die een droog en gezond slaapklimaat waarborgt. Door de satijnbinding heeft katoensatijn echter ook nog een aantal extra voordelen. Het voelt glad en zacht aan op de huid, waardoor het Dekbedovertrek Vandyck Sparkling - Vintage Green garant staat voor een aangename nachtrust. Heb je het snel warm, dan geniet je zeker van de licht verkoelende werking van katoensatijn in de zomermaanden. De rust die uitgaat van dit dekbedovertrek wordt door de natuurlijke glans van katoensatijn nog verzacht.

Instopstrook: flessenhals

Bij een flessenhals werd de onderkant van de instopstrook aan de zijkanten dicht gestikt. Dit zorgt ervoor dat je dekbed niet uit je dekbedovertrek kan glijden, waardoor je een hele nacht lang kunt genieten van de heerlijke warmte van je dekbed. De flessenhals maakt het mogelijk het Dekbedovertrek Vandyck Sparkling - Vintage Green strak onder je matras te stoppen. Dit comfortabele dekbedovertrek mag gewassen worden tot 40°, bij voorkeur binnenstebuiten. Drogen doe je op lage temperaturen en het dekbedovertrek is zo goed als strijkvrij.

Vandyck kwaliteit

Vandyck, een Nederlands textielbedrijf dat actief is in 40 landen, produceert kwaliteitsvol textiel met aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. In 2018 tekende Vandyck het Convenant Duurzame Kleding en Textiel. Daarmee verplichten ze zich ertoe kinderarbeid en dwangarbeid tegen te gaan, bij te dragen aan het recht op vrije onderhandelingen, een leefbaar loon en gezonde en veilige werkomstandigheden te waarborgen. Het houdt ook in dat ze zich inzetten om milieubewust te produceren en dierenleed te voorkomen.

image_c9fded8341fe88_2_708163c9372289856964f55dd5dc9528.jpeg

Product Details

  • 100% katoensatijn, 200 TC
  • Instopstrook: flessenhals
  • Maat kussenslopen: 60 x 70 cm - Oxfordrand
  • Geschikt voor dekbedden tot 220 cm
  • Wassen tot 40 graden, drogen op lage temperatuur, strijkt moeiteloos


Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Vandyck Sparkling Praline

Dekbedovertrek Vandyck Sparkling Praline

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!