Menu

Dekbedovertrek VanDyck Monkey - Wit

Dekbedovertrek VanDyck Monkey - Wit

Dekbedovertrek VanDyck Monkey - Wit

Dekbedovertrek VanDyck Monkey - Wit

Op voorraad
Productcode
56b655ca427cbf
Vanaf € 31,22 Adviesprijs € 62,45

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Ondeugende aapjes op je bed

Het Dekbedovertrek Vandyck Monkey – Wit heeft een all over print van ondeugende aapjes en kleurrijke bloemetjes. Dit meesterwerk van creativiteit en verbeelding brengt in je slaapkamer zomaar de jungle tot leven. Het harmonieuze samenspel tussen het avontuurlijke, speelse karakter van de aapjes en de delicate schoonheid van de bloemen op een witte achtergrond zorgt voor een vrolijke sfeer. Voortaan dus geen ochtendhumeur meer bij het ontwaken!

100% katoensatijn

Katoensatijn is gemaakt van 100% katoen en heeft dan ook dezelfde eigenschappen. Het is een sterke, ademende en vocht absorberende stof die een droog en gezond slaapklimaat waarborgt. Door de satijnbinding heeft katoensatijn echter ook nog een aantal extra voordelen. Het voelt glad en zacht aan op de huid, waardoor het Dekbedovertrek Vandyck Monkey – Wit garant staat voor een aangename nachtrust. Heb je het snel warm, dan geniet je zeker van de licht verkoelende werking van katoensatijn in de zomermaanden. Goed bestand tegen kreuken is katoensatijn zo goed als strijkvrij.

Instopstrook: flessenhals

Bij een flessenhals werd de onderkant van de instopstrook aan de zijkanten dicht gestikt. Dit zorgt ervoor dat je dekbed niet uit je dekbedovertrek kan glijden, waardoor je een hele nacht lang kunt genieten van de heerlijke warmte van je dekbed. De flessenhals maakt het mogelijk het Dekbedovertrek Vandyck Monkey – Wit strak onder je matras te stoppen. Dit comfortabele dekbedovertrek mag gewassen worden tot 40°, bij voorkeur binnenstebuiten. Drogen doe je op lage temperaturen en het dekbedovertrek is zo goed als strijkvrij.

Vandyck kwaliteit

Vandyck, een Nederlands textielbedrijf dat actief is in 40 landen, produceert kwaliteitsvol textiel met aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. In 2018 tekende Vandyck het Convenant Duurzame Kleding en Textiel. Daarmee verplichten ze zich ertoe kinderarbeid en dwangarbeid tegen te gaan, bij te dragen aan het recht op vrije onderhandelingen, een leefbaar loon en gezonde en veilige werkomstandigheden te waarborgen. Het houdt ook in dat ze zich inzetten om milieubewust te produceren en dierenleed te voorkomen.

image_56b655ca427cbf_10_47bfae7de7f52e41877795667cc99b4f.jpg

Product Details

  • 100% katoensatijn, 200 TC
  • Instopstrook: flessenhals
  • Maat kussenslopen: 65 x 65 cm - Oxfordrand
  • Geschikt voor dekbedden tot 220 cm
  • Wassen tot 40 graden, drogen op lage temperatuur, strijkt moeiteloos

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek VanDyck Monkey - Wit

Dekbedovertrek VanDyck Monkey - Wit

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!