Menu

Sleepy Thinsulate Dekbed

Sleepy Thinsulate Dekbed

Op bestelling
Productcode
Thinsulate Dekbed
Sleepy Thinsulate Dekbed

Sleepy Thinsulate Dekbed

Vanaf € 199,00 Normale prijs € 359,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Thinsulate Dekbed Verpakking

Product Details

Het Sleepy Tencel™ & Thinsulate dekbed is het ideale dekbed voor wie de eigenschappen van een natuurlijk donsdeken zoekt, maar toch liever een synthetisch dekbed wil. Dat wil zeggen dat het licht, isolerend en ventilerend is!

De hoes van dit dekbed is gemaakt van Tencel™. Dat is een vicosevezel die vocht reguleert als de beste! Omdat de stof als satijn geweven is, voelt de hoes heel zacht en fris aan.

De Thinsulate vulling wordt gekenmerkt door zeer fijne, hoogtechnologische vezels. Thinsulate is een synthetische stof die de eigenschappen van natuurlijke wol nabootst. Dat wil zeggen dat het materiaal sterk temperatuur- en vochtregulerend is, maar - in tegenstelling tot een donsdeken - dat je het toch zelf thuis kan wassen.

De naam Thinsulate is niet voor niets een samentrekking van ‘thin’ en ‘to insulate’; het is een dunne lichte vezel die bijzonder goed isoleert. Omdat de vezels zo dun zijn, voelt het dekbed - net zoals kwalitatieve dons - heel licht aan op je lichaam.

Het Sleepy Tencel™ & Thinsulate dekbed is ideaal voor mensen die het snel te warm krijgen ’s nachts. Het bestaat in twee uitvoeringen: enkelvoudig en 4-seizoens. Het enkelvoudige dekbed gebruik je heel het jaar door of kan je combineren met een licht zomerdekbed in de zomer. Het 4-seizoensdekbed bestaat uit 2 lichtere dekbedden voor de zomer en het tussenseizoen, die je in de winter samenknoopt tot een gezellig winterdekbed.

Jouw vraag gaat over

Sleepy Thinsulate Dekbed

Sleepy Thinsulate Dekbed

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!