Tempur Original Supreme 21 cm matras

Tempur Original Supreme 21 Cm Matras

Tempur sensation supreme 21 cm matras

Tempur Sensation Supreme 21 cm Matras

Tempur cloud elite matras

Tempur Cloud Elite 25 cm Matras

Tempur Original Supreme 21 Cm Matras

TEMPUR® Original Supreme met CoolTouch™

De TEMPUR® Original matrassen zijn onze stevigste matrassen, die zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de contouren van uw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. 

Naast het unieke gevoel dat de TEMPUR® Original Supreme CoolTouch™ biedt, heeft deze matras een comfortlaag, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de TEMPUR®Original Prima CoolTouch™ matras.

Special Price € 1.348,20 Regular Price € 1.498,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tempur Original Supreme 21 Cm Matras

TEMPUR® Original Supreme Matras met CoolTouch™

Ondersteunend matras met een stevig gevoel

Ervaar waar het allemaal begon. Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR® wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

TEMPUR® Materiaal

De matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van onze baanbrekende technologie afgeleid van de NASA. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien keert de open celstructuur geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt.

10 jaar volledige garantie

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan