Tempur original prima 19 cm matras

Tempur Original Prima Matras

Tempur Original Prima Matras

Prijs niet cumuleerbaar met andere acties

Special Price € 973,50 Regular Price € 1.298,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tempur Original Prima 19 cm

TEMPUR® Original Prima 19cm met CoolTouch™

lagen tempur prima matras

Ervaar waar het allemaal begon. Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR®wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

De TEMPUR® Original matrassen zijn de stevigste tempur matrassen, die zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de contouren van uw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. 

Met de TEMPUR® Original Prima CoolTouch™ matras ervaart u drukverlagende ondersteuning op een Original matras op z'n best. De TEMPUR® Original Prima CoolTouch™ matras biedt u het stevigste gevoel binnen de TEMPUR® Original CoolTouch™ matrascollectie.

TEMPUR® Materiaal

De matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van onze baanbrekende technologie afgeleid van de NASA. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien keert de open celstructuur geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt.

10 Jaar Volledige Garantie

Hoogte: 19cm

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan