Menu

Tempur Original Prima Matras

Tempur Original Prima Matras

Tempur Original Prima Matras

Tempur Original Prima Matras

Op bestelling
Productcode
Tempur Original Prima 19 cm
Waardering:
100 % of 100
Vanaf € 675,00 Adviesprijs € 1.349,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

TEMPUR® Original Prima 19cm met CoolTouch™

lagen tempur prima matras

Ervaar waar het allemaal begon. Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR®wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

De TEMPUR® Original matrassen zijn de stevigste tempur matrassen, die zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de contouren van uw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. 

Met de TEMPUR® Original Prima CoolTouch™ matras ervaart u drukverlagende ondersteuning op een Original matras op z'n best. De TEMPUR® Original Prima CoolTouch™ matras biedt u het stevigste gevoel binnen de TEMPUR® Original CoolTouch™ matrascollectie.

TEMPUR® Materiaal

De matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van onze baanbrekende technologie afgeleid van de NASA. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien keert de open celstructuur geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt.

10 jaar garantie op de matraskern

Hoogte: 19cm

Tempur original prima matras

Product Details

Prijs niet cumuleerbaar met andere acties

Klantenreviews

Tempur Original Prima Matras

5 op 5
100%
1 Reviews
  1. Centrale.09
    100%
    Tempur Original Prima Matras
    Tempur kwaliteit is ongeëvenaard. Wel aanpassen voor wie nog nooit op een Tempur geslapen heeft, maar eens gehad wil je niets anders meer. We hebben kunnen genieten van de 50% actie waardoor de aanschafprijs te verantwoorden was, anders wel dure investering. Hadden in januari met de solden nog graag eentje extra gekocht, maar helaas was met de solden de korting slechts 30% i.p.v. de 50% actie eind vorig jaar, waardoor de aanschafprijs boven budget lag. We wachten op nieuwe 50% actie om alsnog een nieuwe extra Tempur aan te kopen, want een andere matras willen we niet meer!

Jouw vraag gaat over

Tempur Original Prima Matras

Tempur Original Prima Matras

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!