Tempur Cloud Supreme 21 cm Matras

Tempur Cloud Supreme 21 cm Matras

Tempur Cloud Supreme 21 cm Matras

TEMPUR® Cloud Supreme met CoolTouch™

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. TEMPUR®Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van TEMPUR® Extra Soft Materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke TEMPUR® materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

Naast het unieke gevoel dat de TEMPUR® Cloud Supreme CoolTouch™ matras u biedt, heeft deze matras een comfortlaag, waardoor deze zachter aanvoelt dan de TEMPUR® Cloud Prima CoolTouch™ matras.

Speciale prijs € 1.048,50 Normale prijs € 1.398,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tempur Cloud Supreme 21 cm Matras

TEMPUR® Cloud Supreme Matras met CoolTouch™

Ondersteunend matras met een zacht gevoel

De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen dat meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR® Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® Extra Soft Materiaal

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR® ondersteuningslaag, wat zorgt voor het comfort, de ondersteuning en duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR® met een zachter gevoel.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan