Acquire

Tempur Cloud Supreme Matras

Tempur Cloud Supreme Matras

Op voorraad
Productcode
Tempur Cloud Supreme 21 cm
Vanaf € 1.049,30 Regular Price € 1.499,00

Test dit product zelf uit!
Kom langs in één van onze winkels.

Productinformatie

TEMPUR® Cloud Supreme 21cm Matras met CoolTouch™

Ondersteunend matras met een zacht gevoel

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. TEMPUR® Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van TEMPUR® Extra Soft Materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke TEMPUR® materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

Naast het unieke gevoel dat de TEMPUR® Cloud Supreme CoolTouch™ matras u biedt, heeft deze matras een comfortlaag, waardoor deze zachter aanvoelt dan de TEMPUR® Cloud Prima CoolTouch™ matras.

De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen dat meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR® Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® Extra Soft Materiaal

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR® ondersteuningslaag, wat zorgt voor het comfort, de ondersteuning en duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR® met een zachter gevoel.

10 jaar volledige garantie

Tempur cloud supreme matras

Product Details

Prijs niet cumuleerbaar met andere acties

Anderen kochten ook
Solden prijzen geldig van 01/07/2021 - 31/07/2021