Tempur cloud elite matras

Tempur Cloud Elite 25 cm Matras

Tempur Original Supreme 21 cm matras

Tempur Original Supreme 21 Cm Matras

Tempur original Elite Matras

Tempur Original Elite 25 CM Matras

Tempur Cloud Elite 25 cm Matras

TEMPUR® Cloud Elite met CoolTouch™

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. TEMPUR®Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van TEMPUR® Extra Soft Materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke TEMPUR® materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

Door de hogere Comfort- en Ondersteuningslaag merkt u bij de Cloud Elite CoolTouch™ matras meer van de drukverlagende eigenschappen van het unieke TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® Cloud CoolTouch™ matrascollectie.

Special Price € 1.236,00 Regular Price € 1.648,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tempur Cloud Elite 25 cm Matras

TEMPUR® Cloud Elite Matras met CoolTouch™

Ondersteunend matras met een zacht gevoel

De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen die meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR® Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® Extra Soft Materiaal

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR® Ondersteuningslaag, wat zorgt voor het comfort, de ondersteuning en duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR® met een zachter gevoel.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan