Menu

Tempur Cloud Elite Matras

Tempur Cloud Elite Matras

Tempur Cloud Elite Matras

Tempur Cloud Elite Matras

Niet op voorraad
Productcode
Tempur Cloud Elite 25 cm

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

TEMPUR® Cloud Elite Matras 25cm met CoolTouch™

De TEMPUR® Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. TEMPUR®Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van TEMPUR® Extra Soft Materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke TEMPUR® materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

Door de hogere Comfort- en Ondersteuningslaag merkt u bij de Cloud Elite CoolTouch™ matras meer van de drukverlagende eigenschappen van het unieke TEMPUR® materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de TEMPUR® Cloud CoolTouch™ matrascollectie.

Ondersteunend matras met een zacht gevoel

De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen die meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR® Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® Extra Soft Materiaal

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR® Ondersteuningslaag, wat zorgt voor het comfort, de ondersteuning en duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR® met een zachter gevoel.

10 jaar garantie op de matraskern

tempur cloud elite

Product Details

Prijs niet cumuleerbaar met andere acties

Jouw vraag gaat over

Tempur Cloud Elite Matras

Tempur Cloud Elite Matras

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!