Menu

Technogel Lab Side Hoofdkussen 60 x 40

Technogel Lab Side Hoofdkussen 60 x 40

Op bestelling
Productcode
technogel-lab-side-kussen
Technogel Lab Side Hoofdkussen 60 x 40

Technogel Lab Side Hoofdkussen 60 x 40

Vanaf € 186,00 Normale prijs € 196,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 10 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Voor zijslapers die moeite hebben om zich op hun gemak te voelen, is het Technogel Lab  zijslaper kussen speciaal ontworpen met een gebogen rand die om uw schouder past terwijl u uw hoofd en nek ondersteunt met koel, klassiek comfort.

De gepatenteerde medische gel van Technogel is naadloos gevormd tot een basis van traagschuim in een knusse vlindervorm die in het midden smaller wordt, zodat u uw arm kunt laten rusten waar deze zich het comfortabelst om het kussen bevindt.

  • Medisch gestest, niet giftig, zo goed als geurloos
  • Verhoogde zones aan de zijkant
  • Technogel versmolten met traagschuim
  • Met afritsbare en wasbare overtrek
  • Superieure drukverlichting
  • Vervaardigd in Italië
  • Garantie: 2 jaar + 1 jaar indien geregistreerd (gratis)

Speciaal voor zijslapers

Gevleugelde zijkanten worden smaller naar het midden toe om te helpen bij het terugdringen van de schouder.  Zo kan je je arm laten rusten op het meest comfortabele manier rond het kussen.

Uitstekende ventilatie en verkoeling

Het Lab kussen beschikt over meerdere vertikale luchttunnels en optimaliseren de natuurlijke thermische geleiding van Technogel® voor een comfortabele verfrissende nachtrust.

Comfortabele hoogte naar keuze

De flexibiliteit van twee verschillende hoogtes en een ergonomisch gebogen oppervlak is geliefd bij mensen die last hebben van pijn in de nek, rug of schouders.

Ergonomische steun

Het compacte en ergonomische ontwerp past rond uw schouder, dus het zijkussen vermijdt “pushback” terwijl het uitstekende ondersteuning biedt – een populaire keuze bij mensen die last hebben van nek-, rug- of schouderpijn.

Zachte, afneembare hoes met rits

Met afritsbare perfict-fit overtrek voor meer gezelligheid. Verwijder de overtrek om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten vloeien.

lab side 11 technogel kussen hoes zij

Product Details

Geniet van een diepere slaap

Jouw vraag gaat over

Technogel Lab Side Hoofdkussen 60 x 40

Technogel Lab Side Hoofdkussen 60 x 40

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!