Menu

Technogel Anatomic Curve Hoofdkussen 66 x 42

Technogel Anatomic Curve Hoofdkussen 66 x 42

Op bestelling
Productcode
technogel-anatomic-curve
Technogel Anatomic Curve Hoofdkussen 66 x 42

Technogel Anatomic Curve Hoofdkussen 66 x 42

Vanaf € 165,00 Normale prijs € 175,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Compact en ergonomisch ontwerp dat zich rond uw schouder buigt, zodat het niet teruggeduwd wordt en helpt om uw hoofd knus in het omlijste oppervlak te passen.

Voor mensen die op hun rug of zij slapen en moeilijk een comfortabele houding vinden, is er dit kussen met dat specifiek werd ontworpen om rond uw schouders te passen, zodat uw hoofd knus in het omlijste oppervlak ligt. Een ergonomische steun in een compact formaat maken van Anatomic Curve een populaire keuze voor mensen met een smalle tot medium bouw en/of mensen met pijn in de nek, rug of schouders.

De gepatenteerde gel van Technogel is naadloos versmolten met een basis in traagschuim in een innovatief nieuw ontwerp dat in harmonie is met uw lichaam en de ultieme diepe slaap mogelijk maakt. Maar, voelen is geloven. Zoek een erkende verkoper van Technogel®-kussens en ga langs bij een winkel in uw buurt om iets te ontdekken dat uitzonderlijker is dan de rest.

Technogel versmolten met traagschuim

  • Superieure drukverlichting

  • Vervaardigd in Italië

  • Biocompatibel, niet giftig, zo goed als geurloos

  • Garantie: 2 jaar + 1 jaar indien geregistreerd

Rug- of zijslapers

Voor mensen met een smalle tot medium bouw of een kortere hals, die graag een kussen hebben dat rond de schouder past, zodat het hoofd knus in het omlijste oppervlak ligt.

Verbeterd ademend en koelend effect

Een ontwerp waarvoor een patent werd aangevraagd met een reeks luchttunnels van boven tot onder, die ervoor zorgt dat de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® ondersteund wordt, zodat u koel, comfortabel en diep in slaap blijft.

Ergonomisch steunkussen

Alle Technogel®-kussens hebben een ergonomische vorm om uw hoofd, hals en ruggengraat op één lijn te houden. Stem de vorm en lengte af op uw slaappositie en schouderbreedte om het model te zoeken dat precies geschikt is voor u.

Verlichting van nekpijn en schouders

Het compacte en ergonomische ontwerp past rond uw schouders, zodat het Technogel Anatomic Curve Kussen ervoor zorgt dat het niet “teruggeduwd” wordt en een uitstekende steun biedt - een kussen dat vooral in de smaak valt bij mensen die last hebben van pijn in de nek, rug of schouders.

Zachte, afneembare hoes met rits

Laat het “winterovertrek” met rits zitten voor meer gezelligheid of neem het weg om het koelende effect van Technogel® volop te benutten. Wat u ook kiest, denk eraan dat u steeds een kussensloop moet aanbrengen.

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet toxisch, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen laten wegvloeien.

Product Details

Geniet van een diepere slaap

Jouw vraag gaat over

Technogel Anatomic Curve Hoofdkussen 66 x 42

Technogel Anatomic Curve Hoofdkussen 66 x 42

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!