Menu

Matras SwissSleep Pedic HR

Matras SwissSleep Pedic HR

Matras SwissSleep Pedic HR

Matras SwissSleep Pedic HR

Bestel vandaag - levering binnen 10 tot 12 weken
Productcode
08f442df48d632
Waardering:
100 % of 100
Vanaf € 299,00 Adviesprijs € 639,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Stabiel ligcomfort

De vulling van de SwissSleep Pedic HR Matras bestaat uit individueel verpakte pocketveren. Het grote voordeel van zo'n pocketveren vulling is dat alle veren afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Dit zorgt voor een stabiel ligcomfort, ook als je bedpartner zich draait of keert. Ook voor koppels met een verschillend lichaamstype is een pocketveren matras heel geschikt.

Toplaag uit HR koudschuim

HR staat voor High Resilience wat hoge veerkracht betekent. Met een toplaag uit HR-koudschuim wordt je lichaam nog extra ondersteund. Typisch voor koudschuim is dat deze ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming veroorzaakt. 

5 Comfort zones

De SwissSleep Pedic HR Matras concentreert zich qua ondersteuning zich op de drie belangrijkste zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Deze zones vind je ook terug in het onderste gedeelte van de matras waar ze je boven- en onderbenen ondersteunen. Een ondersteuning van al deze zones van het lichaam is belangrijk, omdat zo onder andere je ruggengraat in een optimale positie blijft. 

Gezond slaapklimaat

De SwissSleep Pedic Matras pocketvering matras is gevuld met veren met een holle kern. Dit zorgt voor een goede ventilatie en een droog slaapklimaat. Dit is heel belangrijk om de vorming van schimmels en bacteriën tegen te gaan en in de strijd tegen huisstofmijt. Het maakt deze matras ook uiterst geschikt voor mensen die veel zweten in bed. Koudschuim heeft verschillende voordelen. Dankzij de open celstructuur biedt koudschuim ventilatie en comfort. Zelfs als je zweet op een koudschuim matras, wordt deze niet klam.

image_08f442df48d632_3_ad80bcdc3eeab3654ee2ed37d39830e1.jpg

Product Details

Wordt je nachtrust vaak verstoord door een partner die ligt te woelen? Overweeg dan zeker de aankoop van de SwissSleep Pedic HR Matras. Dankzij de individueel verpakte pocketveren merk je nauwelijks dat je partner zich beweegt tijdens het slapen.

Klantenreviews

Matras SwissSleep Pedic HR

5 op 5
100%
1 Reviews
  1. Lucien Roelands
    100%
    SwissSleep Pedic HR Matras
    De matras is op dit moment heel goed. Maar de leveringstijd na de bestelling is zwaar tegengevallen, besteld eind jan.22, lev. eind apr.22.

Jouw vraag gaat over

Matras SwissSleep Pedic HR

Matras SwissSleep Pedic HR

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!