Acquire
smartsleeve kussensloop

SmartSleeve Kussensloop

SmartSleeve Kussensloop

Special Price € 49,00 Regular Price € 59,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
smartsleeve-kussensloop

SmartSleeve® Pillow is een kussenbeschermer die perfect rond uw kussen past. De kussenbeschermer zorgt dankzij drie toptechnologieën van SmartSleeve® voor de optimale omstandigheden voor een goede nachtrust.

Elke SmartSleeve® is getest op duurzaamheid en is wasbaar op 40°C.

De stof werd gebreid in een speciale 3D-structuur (CAIRFULL) die de matras permanent ventileert en de druk van het lichaam op de matras vermindert. SmartSleeve® regelt het vochtgehalte en de temperatuur van de slaapomgeving (ADAPTIVE). Een probiotische biotechnologie in de stof houdt uw matras op een 100% natuurlijke manier schoon (PUROTEX). Al deze voordelen zijn het recept voor een slim, hemels bed.

De driedimensionale kruisvormige structuur van Cairfull zorgt voor een ventilerende luchtlaag in de SmartSleeve®. Beweging stimuleert de luchtcirculatie onder het lichaam en de verdamping van het geabsorbeerde vocht. De luchtlaag verdeelt de warmte ook gelijkmatig over het gehele slaapoppervlak.

Purotex maakt gebruik van de technologie van actieve probiotica. Toegepast op de Smartsleeve® verminderen deze probiotica na twee weken de hoeveelheid allergenen van huisstofmijten met 93,7%! Actieve probiotica creëren met andere woorden een frisse en schone slaapomgeving. www.purotex.com

Adaptive behandelt de Smartsleeve® met een temperatuurgevoelig polymeer en geeft een dynamische respons: hoe warmer het wordt, hoe meer Adaptive vocht verdampt. Meer verdamping betekent een drogere en koelere slaapomgeving.


smart sleeve technologie

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan