Menu

Topper Sleepy Thermo Scandinavian - Pocket

Topper Sleepy Thermo Scandinavian - Pocket

Topper Sleepy Thermo Scandinavian - Pocket

Topper Sleepy Thermo Scandinavian - Pocket

Op voorraad
Productcode
7b2732cea10f0e

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Innovatieve Topper met HR Koudschuim, Miracoil Veren en Natuurlatex

De Sleepy Scandinavian Topper Thermo - Pocket is een geavanceerde topper die is samengesteld uit diverse lagen, wat resulteert in een uitzonderlijk slaapcomfort.

De eerste laag van deze topper bestaat uit Miracoil veren, die zorgen voor een nauwkeurige en doelgerichte ondersteuning. Drukpunten worden verminderd en een optimale slaaphouding wordt bevorderd. Deze laag vormt de basis voor een gepersonaliseerde en comfortabele ondersteuning gedurende de hele nacht.

Verder wordt de Miracoil laag aangevuld met een laag veerkrachtig natuurlatex. Natuurlatex staat bekend om zijn natuurlijke elasticiteit. Dit materiaal past zich soepel aan de bewegingen van je lichaam aan en zorgt voor een zacht en comfortabel ligoppervlak. Bovendien is natuurlatex van nature antibacterieel, schimmel- en huisstofmijtwerend, wat bijdraagt aan een gezonde en hygiënische slaapomgeving.

De derde laag van de Topper Sleepy Thermo Scandinavian – Pocket bestaat uit HR-koudschuim. Dit materiaal met een open celstructuur bevordert een uitstekende ventilatie en vochtafvoer. HR-koudschuim staat bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht. De combinatie van HR-koudschuim, Miracoil veren en natuurlatex zorgt voor een perfect uitgebalanceerde topper die voldoet aan de individuele behoeften van elke slaper.

Hoes met Coolux en Woolux

De bijzondere eigenschappen van de hoes dragen bij aan het comfortabele gevoel van deze topper. Aan de ene zijde van de hoes bevindt zich Coolux, wat tijdens warme zomernachten een verfrissend gevoel geeft. Voor koude winternachten draai je de topper om en geniet je van de aangename warmte van de Woolux-zijde. Deze topper is perfect als je huidige matras te stevig aanvoelt.

image_7b2732cea10f0e_1_7812d6ebfea69a1328a9064d3913837a.jpg

Product Details

  • Topper uit HR-koudschuim - Miracoil veren – Natuurlatex
  • Medium stevig/zacht ligcomfort
  • Hoes met ritssluiting en 2 zijden: Coolux voor frisser gevoel – Woolux voor warmer gevoel
  • Dikte: 6 cm
  • Verlengt de levensduur van je matras
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Garantie: 2 jaar

Jouw vraag gaat over

Topper Sleepy Thermo Scandinavian - Pocket

Topper Sleepy Thermo Scandinavian - Pocket

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!